J.K. Rowling bitcoin

Do Kwon ontkent dat hij miljarden dollars aan LUNA en UST heeft uitbetaald

De omstreden CEO van Terraform Labs, Do Kwon, heeft recentelijk op Twitter de geruchten dat hij voor miljarden dollars aan Terra (LUNA) en TerraUSD (UST) heeft uitbetaald weggewuifd.

Zoals eerder aangegeven doen er geruchten de ronde dat Do Kown een leenprotocol genaamd “Abracadabra’s Degenbox” heeft gebruikt om LUNA en UST te verzilveren en over te zetten naar bekende stablecoins Tether (USDT) en USD Coin (USDC). De CEO van Terraform Labs heeft echter aangegeven dat deze claim “categorisch onjuist” is. Hij tweette het volgende:

“Er lijken twee tegenstrijdige beweringen te bestaan ​​waarin:

1. Do’s portemonnees zijn gedoxxed, en hij bezit nog steeds het grootste deel van zijn LUNA via de airdrop.

2. Heeft al zijn tokens gedumpt om miljarden te verdienen.

Idealiter wordt er één van de twee wegen gekozen. Om nogmaals te herhalen, de afgelopen twee jaar is het enige dat ik heb verdiend een nominaal contant salaris van Terraform Labs, en uitstel van het nemen van de meeste van mijn founder tokens omdat ik a) het niet nodig had en b) niet wilde veroorzaken dat mensen onnodig met de vinger zouden wijzen van ‘hij heeft te veel’.

Ik hoop dat dat duidelijk is – ik heb niet veel gezegd omdat ik niet als slachtoffer wil spelen, maar ik verloor ook het meeste van wat ik had tijdens de crash. Ik heb dit al meerdere keren gezegd, maar ik geef niet veel om geld.”

Kwon heeft de afgelopen maand te maken gehad met een stortvloed aan juridische en publieke acties sinds de ineenstorting van Terra en UST in mei, die voor tientallen miljarden dollars aan marktverliezen heeft gezorgd. Zo oordeelde vorige week een rechtbank in New York dat de CEO zal moeten meewerken aan een onderzoek van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

De SEC heeft Kwon in oktober voor het eerst gedagvaard, terwijl hij de Messari Mainnet-conferentie bijwoonde, voor meer informatie over het Mirror Protocol (MIR), dat de mogelijkheid biedt om synthetische versies van traditionele aandelen te verhandelen.

Do Kwon daagde aanvankelijk de SEC voor de rechter onder vermelding van verschillende technische details, maar verloor zijn zaak in februari. De uitspraak van vorige week wees zijn beroep af. Tevens kwam er eind mei een nieuwsbericht naar buiten dat de Zuid-Koreaanse autoriteiten overwegen om een ​​aanklacht tegen Kwon in te dienen voor het uitvoeren van een Ponzi.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN