Bitcoin acceptatie

Mastercard-hoofd legt uit hoe crypto mainstream kan worden

Mastercard’s VP Product for Digital Assets and Cross Border Payment Innovation, Harold Bossé, heeft tijdens een recentelijk online evenement, georganiseerd door het smart contract-platform Avalanche (AVAX), aangegeven dat cryptocurrencies “onzichtbaar” moeten worden om mainstream adoptie te bereiken.

Bossé legde uit dat het dit inhoud dat het moet integreren in bestaande financiële systemen, zonder dat consumenten hier iets van merken. Hij voerde aan dat integratie, in plaats van onrust, het enige realistische pad was voor crypto om mainstream-adoptie te bereiken. Hij zei het volgende:

“[Crypto] moet onzichtbaar worden. Ik blijf dat zeggen en ik klink als een kapotte plaat, maar het moet op de achtergrond verdwijnen voor een gebruiker die het niet kan schelen – eerlijk gezegd kan het mijn moeder niet schelen of het [gecentraliseerde finance] of DeFi is.”

Het hoofd van Mastercard voorspelde tevens dat crypto de meeste groei zou ervaren in gebieden waar bedrijven DeFi kunnen implementeren in hun bestaande framework.

Terwijl hij het subnetproduct van Avalanche besprak, toepassingsspecifieke blockchain-netwerken waarmee ontwikkelaars en organisaties aangepaste blockchains kunnen maken, zei Bossé dat bedrijven die blockchain-oplossingen gebruiken ernaar moeten streven ze onmerkbaar te maken voor de gebruiker.

“De complexiteit van de technologie moet verdwijnen. In het eindspel zouden we deze subnetten moeten laten werken zoals het internet tegenwoordig wordt beheerd.”

Bossé heeft ook een aantal belemmeringen voor de acceptatie van cryptocurrencies uiteengezet, waaronder een gebrek aan kennis over de industrie op senior managementniveau, de kosten en snelheid van blockchain en zorgen over de regelgeving. De VP was onvermurwbaar dat crypto meer consumentenvertrouwen zou moeten krijgen om massale acceptatie te bereiken. Hij ging verder met:

“Niemand zal digitale activa op blockchains gebruiken tenzij ze er absoluut zeker van zijn dat dit geld goed geld is.”

Bossé daagde vervolgens de cryptogemeenschap uit om uit de bubbel te breken en demografische gegevens aan te trekken die momenteel niet geïnteresseerd zijn in digitale activa.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN