eBay NFT's

eBay lanceert NFT-collectie in samenwerking met OneOf

Met een reeks tokenized collectibles met de presentatie van National Hockey League (NHL) legende Wayne Gretsky die maandag live ging, lanceerde e-commerce gigant eBay officieel zijn eerste NFT-drop.

De geanimeerde weergaven van Gretsky in de NFT-collectie zijn geïnspireerd op de covers van Sports Illustrated-tijdschriften. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende zeldzaamheidsniveaus: groen (299 edities), goud (199), platina (99) en diamant (15). De collectie is nu live te koop op eBay’s marktplaats.

De collectie is gemaakt in samenwerking met OneOf, een milieugericht NFT-platform dat verschillende “energie-efficiënte blockchains” in staat stelt om duurzame NFT-collecties te brengen, volgens de release van eBay. Tevens werd duidelijk dat de NFT’s gemaakt zijn op het Ethereum-schaalplatform Polygon (MATIC) en kunnen tevens op OneOf worden verkocht.

Er is tot nu toe echter weinig secundaire handel geweest voor de NFT’s op OneOf, met slechts drie gebruikers die platina-tiered tokens adverteren tegen een bodemprijs van $199 en één gebruiker die een gouden NFT aanbiedt voor $69.

Dawn Block, de vice-president van verzamelobjecten, elektronica en thuis, bij eBay gaf commentaar op de daling en zei dat NFT-technologie “de ruimte voor verzamelobjecten revolutionair verandert” en dat het bedrijf eraan werkt om NFT’s te introduceren bij populaire verzamelaars over de hele wereld:

“Via onze samenwerking met OneOf, maakt eBay nu de belangrijke NFT’s overal toegankelijk voor een nieuwe generatie verzamelaars. Dit bouwt voort op onze engagement om hoge passie, hoogwaardige items te leveren aan de eBay-gemeenschap van kopers en verkopers.”

Het bedrijf kondigde vorig jaar al NFT vermeldingen aan, maar heeft geen blockchain-technologie geïntegreerd om de verkoop op zijn platform te starten. In februari, zoals TheCoinRise meldde, kondigde het bedrijf aan dat het de stap voorwaarts in de ruimte zet door crypto als betaling te accepteren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN