Terra LUNA

Terra doet voorstel om overgebleven UST te burnen

In een nieuw voorstel zijn er een aantal extra punten toegevoegd aan het oorspronkelijke reddingsplan van Do Kwon, de CEO van Terraform Labs, voor TerraUSD (UST). Vandaag presenteerde Kwon het aangepaste plan op Twitter, in een poging om de ontkoppeling van UST met de Amerikaanse dollar te stoppen.

Bron: Twitter

Het voorstel heeft de naam “Agora, dat wordt geïnitieerd onder het nummer 1164 op Terra Station. Het is geconcentreerd op aanpassingen aan de mint- en burn-parameters van UST, dat de gedecentraliseerde algoritmische stablecoin is van de blockchain.

Momenteel is de stemming aan de gang, waarbij in totaal 452,31 miljoen stemmen zijn uitgebracht ( van de 515,46 miljoen). Hoe het er nu voor staat is dat 62% van de stemmers voor zijn, 36,82% zich onthielden en 0,57% ofwel nee hebben gestemd of nee met veto.

De belangrijkste punten van het voorgestelde plan zijn om de BasePool te verhogen van 50 miljoen naar 100 miljoen SDR. Daarnaast is het plan om de PoolRecoveryBlock van 36 te verlagen naar 18 blokken.

Het gevolg van deze aanpassingen zou een toename van de muntcapaciteit zijn. Deze moet dan toenemen van $293 miljoen tot ongeveer $1.200 miljoen. Volgens de auteur van het voorstel zou het resultaat moeten helpen om de UST-uitroom uit het systeem te versnellen, de swapspreads en de druk op de UST-peg te verminderen. Dit zal echter wel ten koste gaan van het LUNA-token.

Dit zal dan neerkomen op een totaal van 371,29 miljoen UST, waarvan het totaal van 1.388.233.195 wordt geburnd. Dit is ongeveer 11% van de uitstaande UST-verplichting. Terraforms Labs is van mening dat dit opnieuw in evenwicht brengen van de pools de UST zou moeten redden.

De toekomst van de Terra-community is op dit moment echter onduidelijk. De prijs van LUNA daalde vandaag opnieuw met bijna 100% en staat op het moment van schrijven op $0,03. UST wordt momenteel verhandelt voor $0,58, dat een ruime verdubbeling is van het dieptepunt van $0,225.

Terraform Labs dringt er echter bij haar volgers op aan dat zodra het voorstel voor aanpassingen is geaccepteerd, het herstel zal versnellen.

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN