Crypto-analist deelt zijn tokens voor april 2022

Nicholas Merten, een crypto-analist, heeft enkele altcoins genoemd die hij interessant vindt voor het tweede kwartaal van 2022. In een nieuwe YouTube-video vertelde hij aan zijn 513.000 abonnees waarom hij optimistisch is over Unibright (UBT). De blockchain voor bedrijfsoplossingen dient vele doelen voor het netwerk. Volgens Merten is het stakingsmechanisme ook bijzonder bullish voor de prijs van het activum. Merten heeft hierover het volgende gezegd:

“UBT wordt op verschillende manieren gebruikt met betrekking tot het netwerk. De belangrijkste is echter het staken. Het belangrijkste om hier te begrijpen is dat dit geen inflatoire staking is, dus ik denk dat dit echt spannend gaat worden. Het zal de vraag naar UBT-token bepalen.”

Daarnaast verwacht de crypto-analist dat XRD ook een goede run kan gaan maken. XRD is het native token van het openbare gedecentraliseerde netwerk Radix. Het platform heeft ambities om Ethereum (ETH) van de troon te stoten als DeFi-leider is de crypto-markt. Merten zei in de video:

“Stel je voor dat je een huis probeert te bouwen en altijd het gevoel hebt dat je constant bang bent dat er iets in de fundering gaat breken en dat het allemaal gaat instorten. Dat is de grootste fout met Ethereum op dit moment…

Het kan een grote tegenslag zijn en dat is waar protocollen zoals Radix mogelijk dienen als vervanging, als alternatief in de markt of als een potentiële vergelijkende speler in de ruimte. Wat ik leuk vind aan Radix is dat het een hogere trend begon te vertonen.

Het begon Ethereum de afgelopen weken te overtreffen en keerde terug naar waar we half februari waren. Ik denk dat we hier echt een hogere trend gaan zetten met betrekking tot de prijs, vooral als we de prijsklasse opnieuw bekijken waar we in november 2021 een grote uitbraak zagen.”