Coinbase NFT zal “spoedig” gelanceerd worden

Gisteren plaatste Coinbase NFT, het account voor de aankomende NFT-marktplaats van Coinbase, op zijn officiële Twitter-account dat het team een ​​ontmoeting had met meer dan 100 makers van content om te werken aan de lancering van hun nieuwe NFT-marktplaats. Het tweette het volgende:

“Wanneer Coinbase NFT? Spoedig.

We hebben onlangs meer dan 100 makers ontmoet en we blijven het product bouwen op basis van feedback van de community. We stellen je geduld op prijs en kunnen niet wachten om je te laten zien wat we aan het brouwen zijn.”

Tot nu toe is er echter geen officiële lanceringsdatum. Wat wel duidelijk is, is dat de marktplaats in de nabije toekomst zal worden gelanceerd en verschillende tools en innovaties zal bevatten die niet door de concurrentie worden aangeboden.

Volgens Coinbase zal de belangrijkste onderscheidende factor de nieuwe “sociale functie” zijn waarmee ze de interactie tussen artiesten en gebruikers willen verbeteren, waardoor ze een gemeenschap van makers kunnen creëren die exponentieel zullen groeien.

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, zei onlangs dat de NFT-markt uiteindelijk die van cryptocurrencies zou kunnen overtreffen. Daarom zijn ze bezig met het creëren van een marktplaats die een meer meeslepende ervaring biedt, zoals die van social media-platforms, zoals Instagram of Facebook.

Coinbase NFT heeft al meer dan 2,5 miljoen registraties ontvangen van gebruikers op de wachtlijst om lid te worden van het platform, slechts 5 maanden nadat het werd aangekondigd. Dus hoewel Coinbase nog geen specifieke datum heeft aangekondigd voor de lancering van het nieuwe NFT-platform, is het heel goed mogelijk dat als het eenmaal is gelanceerd, het veel artiesten en gebruikers zal aantrekken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!