CryptoMichael

Polygon, Polkadot en Fantom zien er bullish uit, aldus Michaël van de Poppe

De meeste tokens handelen vandaag in het rood en vandaar dat het sentiment binnen de crypto-markt nog bearish blijft. Bitcoin (BTC) handelt ongeveer 2% lager dan 24 uur geleden voor een prijs van $38.400. Ethereum (ETH) heeft iets meer verloren de afgelopen 24 met een daling van bijna 5% en een prijs van $2.640. Ook zijn er verliezen voor de altcoins die momenteel verder aan het consolideren zijn. Crypto-analist, Michaël van de Poppe, is echter bullish over een drietal altcoins. Volgens hem zullen Polygon (MATIC), Polkadot (DOT) en Fantom (FTM) sterk kunnen gaan stijgen.

Polygon (MATIC)

De Ethereum-scaling oplossing, Polygon, heeft succesvol het ondersteuningsniveau van $1,20 weten te behouden. Volgens Van de Poppe is het token dan ook toe aan een bounce. Zolang de fundamentals ongewijzigd blijven, lijkt het erop dat er hogere prijsniveaus in het verschiet kunnen zitten, aldus Van de Poppe. Toch is een test van het $2 niveau ondenkbaar. Als er sprake is van een sterk bullish scenario, dan kan de prijs van MATIC omhooggaan tot het weerstandsniveau op $1,94. Dit zou een beweging zijn 33% vanaf het huidige niveau en zal in waarschijnlijk een lokale top creëren.

Bron: TradingView

Polkadot (DOT)

De cross-chain blockchain, Polkadot, is ook een token om in de gaten te houden volgens Van de Poppe. Hij veracht namelijk dat er een omhooggaande beweging in zit van 55%. Dit zou betekenen dat DOT het weerstandsniveau van $27 zou kunnen testen. Volgens Van de Poppe is dit een scenario om rekening mee te houden mocht het sentiment ongeveer gelijk blijven. Als het sentiment beter wordt, dan kan er zelfs een gooi worden gedaan naar een nieuwe all-time high. Momenteel zijn $16,64 en $15,92 de belangrijkste support-levels om in de gaten te houden.

Bron: TradingView

Fantom (FTM)

Het open-source smart contract-platform, Fantom, heeft ook omhooggaande beweging in het verschiet liggen, aldus Michaël van de Poppe. De prijs van FTM zal naar verwachting het support-level van $1,25 respecteren en bij een succesvolle bounce naar het weerstandsniveau van $1,90 kunnen gaan. Van de Poppe had hier het volgende over te zeggen:

“Dezelfde kijk op FTM hier die een zware bounce van de steun laat zien. Verwacht tests voor $ 1,90 en mogelijk $ 2,25, en dan zullen we moeten zien.”

Op het moment van schrijven wordt de altcoin verhandeld tegen $ 1,60 met 6,1% in de afgelopen 24 uur. De weerstand opwaarts ligt op $1,76 en de support op $1,54.

Bron: TradingView

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN