Apple Pay

Apple’s nieuwe Tap to Pay optie biedt mogelijkheid tot cryptocurrency-betalingen

De aanstaande ‘Tap to Pay’-functie op Apple’s iPhone zal miljoenen Amerikaanse handelaren, zowel grote als kleine, contactloze betalingsfuncties bieden om alle soorten betalingen te accepteren. Deze omvatten Apple Pay, contactloze debet- en creditcards en digitale portemonnees.

Volgens het officiële persbericht vereist de functie geen extra hardware of betaalterminal. De aankondiging onthulde dat Tap to Pay op iPhone zal werken met contactloze creditcards en betaalpassen van prominente betalingsnetwerken, zoals American Express, Discover, Mastercard en Visa.

Dit betekent in wezen dat klanten hun cryptocurrency-bezit kunnen gebruiken om betalingen te doen via Tap to Pay. Hoewel klanten geen directe transactie met Bitcoin en andere digitale activa kunnen voltooien, kunnen ze hun bezit wel uitgeven via Coinbase Card, Binance Card, enz.

Jennifer Bailey, de vice-president van Apple Pay en Apple Wallet van het bedrijf, onderstreepte het groeiende fenomeen van consumenten die betalen met digitale portemonnees en creditcards. Bailey beweerde dat de binnenkort te lanceren functie van de iPhone bedrijven een “veilige, persoonlijke en gemakkelijke manier” zal bieden om contactloze betalingen te accepteren en nieuwe betaalervaringen te ontdekken. Ze voegde eraan toe:

“In samenwerking met betalingsplatforms, app-ontwikkelaars en betalingsnetwerken maken we het voor bedrijven van elke omvang – van solopreneurs tot grote retailers – gemakkelijker dan ooit om naadloos contactloze betalingen te accepteren en hun bedrijf verder te laten groeien.”

Apple kondigde verder aan dat de particuliere financiële dienstverlener Stripe het eerste betalingsplatform zal zijn dat Tap to Pay op iPhone aan zijn zakelijke gebruikers zal aanbieden en later dit jaar extra betalingsplatforms en apps zal toevoegen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN