Bitcoin Nieuws

Bitcoin en Ethereum zien er goed uit, aldus analist

Een bekende top-cryptostrateeg en -handelaar, bekend als CryptoCred op Twitter, heeft in een recente YouTube-video aangegeven dat hij optimistisch is over zowel Ethereum (ETH) als Bitcoin (BTC), aangezien hij voorspelt dat de twee grootste cryptocurrencies de komende dagen rally’s zullen ontketenen.

Als eerst voorspelde hij dat de Ethereum koers zijn weerstand zal breken bij $4.000 en dat dan de weg open ligt naar een nieuwe recordhoogte. Hij zei het volgende:

“Ik zou op zijn minst denken dat als we weerstanden gaan doorbreken en omhoog gaan, we naar $4.400 gaan. Misschien gaat het gewoon naar $4.600, $4.800 [en] $5.000.”

Hoewel Cred optimistisch is over Ethereum, geeft hij toe dat het toonaangevende smart contract-platform kan corrigeren nadat de munt zijn prijstargets heeft bereikt.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Wat Bitcoin betreft, gaf Cred aan dat de koningscrypto zich voorbereidt op sterke stijgingen, terwijl hij aangaf dat hij denkt dat handelaren bearish zullen worden telkens wanneer BTC een stap omhoog voltooit:

“Het begint erop te lijken dat we hier een dubbele top hebben, en dat zal waarschijnlijk niet standhouden, omdat deze dubbele top zelden stand houdt, tenzij de S&P [500] gewoon mega dumpt. Misschien krijg je een zijwaartse consolidatie in een volgende stap omhoog. En dan zouden mensen zeggen: ‘Ja, dit was de tweede etappe van de beweging. Dus dat is gedaan.’ Maar dan heb je hier een dubbele top ($52.000). Dat ligt heel dicht bij elkaar. Het heeft weinig zin om dat niet te doorbreken. Dus je zal nog een derde stap doen. Als dat een week is, gaan we misschien een beetje meer naar beneden, maar over het algemeen lijkt het erop dat het naar boven wil gaan.”

Cred zei verder dat zolang de Bitcoin koers boven $44.000 blijft, het logischer is om bullish te zijn dan bearish te zijn op de toonaangevende cryptocurrency.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN