Bitcoin

Bitcoin koers zal dit jaar nog $100.000 bereiken, volgens mede-oprichter Northstar & Badchar

Net als in voorgaande jaren hebben we ook dit jaar verschillende Bitcoin (BTC) voorspellingen voorbij zien komen. Eén daarvan kwam bijvoorbeeld van de bekende Nederlandse analist en maker van het Bitcoin stock-to-flow-model PlanB. De analist voorspelde dat de Bitcoin koers voor het einde van het jaar $100.000 zal bereiken.

Nu heeft ook de mede-oprichter van Northstar & Badcharts, Kevin Wadsworth, zich aan het rijtje analisten toegevoegd dat een Bitcoin koers van $100.000 verwacht. In een interview met Kitco News was de oprichter van Northstar & Badcharts, een bedrijf dat technische analyses levert aan zijn klanten, van mening dat de Bitcoin koers $100.000 zal bereiken voor 2022.

Wadsworth vertelde dat hoewel de bullmarkt nog niet voorbij is, deze voor het begin van 2022 zal eindigen. Hij voorspelt dat de Bitcoin koers eerst richting $40.000 zal dalen, voordat het naar nieuwe hoogtepunten stijgt.

“Ik denk dat de crypto-bullmarkt voor het einde van het jaar zal eindigen. Alle cryptografieken die ik heb getekend en bekeken, variëren een beetje in timing tussen de derde week van september en sommige misschien tot midden oktober of zelfs eind oktober. Er is dus een soort van vier weken durende periode tussen eind september en eind oktober, waar ik zou zoeken naar de crypto-bullmarkt om zijn hoogtepunt te bereiken”, aldus Wadsworth.

Bitcoin koers kan richting zes nullen stijgen

Voor op de lange termijn deed Wadsworth een bijzondere voorspelling met betrekking tot Bitcoin. Hij vertelde dat zijn bedrijf een analyse heeft uitgevoerd waarbij de Bitcoin koers binnen de komende vier jaar tot $1 miljoen kan stijgen. Hij voegde eraan toe dat de analyse van zijn bedrijf met dergelijke voorspellingen een slagingspercentage van 90-95% heeft.

Ondanks zijn optimistische prijsvoorspelling voegde hij er wel aan toe dat hij ‘voorzichtig bullish’ is. Wadsworth verwacht dat de opwaartse beweging van Bitcoin, ook ervoor zal zorgen dat de altcoins zullen stijgen.

“Als we $100K bereiken, verwacht ik dat de altcoins, Ethereum en de rest, zullen verdrievoudigen en verviervoudigen”, zei Wadsworth.

Bekijk de volledige video hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN