Bybit wordt 3 jaar lang het officiële cryptoplatform van Esports Team NAVI

Crypto-exchange Bybit heeft een meerjarige samenwerking aangekondigd met het Oekraïense esports-team Natus Vincere (NAVI). Volgens een persbericht zal tijdens deze samenwerking het logo van Bybit op de truien van NAVI verschijnen. Bovendien zullen de twee partijen samenwerken op het gebied van liefdadigheidsinitiatieven, school- en studentenprojecten en campagnes tegen haat/pesten.

Navi plaatste het volgende bericht over de samenwerking met cryptoplatform Bybit op Twitter:

“Cryptocurrency en esports hebben veel gemeen, daarom zijn we een samenwerking aangegaan met @Bybit_Official, een snelgroeiende cryptocurrency-uitwisseling. We hebben drie hele jaren om onze fans te vertellen en te laten zien hoe ze cryptocurrency optimaal kunnen gebruiken.”

Alexander Pavlenko, de Chief Marketing Officer van NAVI, merkte op dat NAVI blij is om om deel uit te maken van de wereldwijde strategie van Bybit. Pavlenko voegde hier nog het volgende aan toe:

“Ik geloof dat dit moest gebeuren. Cryptocurrency en esports hebben veel gemeen: ze zijn nieuw, snelgroeiend en interessant om in de gaten te houden en te leren. We zullen ernaar streven om esports-fans de echte waarde te laten zien van digitale communicatie.”

Bybit’s CEO en mede-oprichter Ben Zhou, zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

“De COVID-19-pandemie heeft veel gevestigde conventies veranderd in een aantal menselijke ervaringen. Zowel sport als financiën zijn getuige geweest van het exponentiële tempo van mainstreaming van twee nieuwkomers – esports en cryptocurrency. Als een van de snelst groeiende start-ups die zijn gebouwd voor cryptoliefhebbers, zijn we verheugd om ons aan te melden bij NAVI en kijken we ernaar uit om de natuurlijke synergie tussen de cryptogemeenschap en de atleten en makers in esports te ontketenen.”

Bybit zal meer zichtbaarheid krijgen in de snelgroeiende demografie in sport en gaming, terwijl de esports-gemeenschap kennis zal maken met “de eindeloze mogelijkheden” die crypto hen kan bieden. In 2021 leverde NAVI al meer dan 86,1 miljoen uur aan eSport-entertainment. Bovendien heeft het esports-team een fanbase van meer dan 18,6 miljoen.

FTX exchange tekent deal met esports-team TSM

Crypto-exchange Bybit is niet het eerste bedrijf dat een meerjarige deal tekent met een esports-team. In juni van dit jaar kondigde crypto-exchange FTX en het esports-team TSM een meerjarige samenwerking aan. Als gevolg van de samenwerking zal FTX de komende 10 jaar $21 miljoen per jaar aan TSM betalen om zijn naam te veranderen en te rebranden naar TSM FTX.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!