PSV

Anycoin Direct wordt officiële cryptocurrency partner van PSV Eindhoven

We zijn het afgelopen jaar getuige geweest van een flinke stijging van de adoptie van cryptocurrencies onder bedrijven, en dit is ook te zien in Nederland. Zo hebben verschillende Nederlandse bedrijven besloten om een samenwerking aan te gaan met cryptocurrency-bedrijven. We plaatsten bijvoorbeeld eerder dit jaar al een bericht over dat de bekende eredivisieclub AZ besloten had om samen te werken met de bekende crypto-broker Bitcoin Meester. Nu is er echter nieuws naar buiten gekomen dat een ander bekende Nederlandse broker, Anycoin Direct, ook een eredivisieclub heeft weten te strikken.

Eerder vandaag maakte Anycoin Direct bekend dat het de komende twee jaar de officiële cryptocurrency partner van PSV Eindhoven geworden is. PSV wordt tevens de eerste grote voetbalclub in de EU die de volledige sponsoring laat uitbetalen in Bitcoin (BTC).

Hoewel er meerdere buitenlandse partijen in de race waren voor het partnership, heeft PSV bewust gekozen voor een vertrouwde partner uit de regio Eindhoven. Met Anycoin Direct heeft PSV een betrouwbare en internationale partner binnengehaald, maar wel één met lokale ‘Brabantse’ roots. Het doel van het partnership is voetbalfans op een laagdrempelige en veilige manier kennis laten maken met cryptocurrencies.

Met het vizier op de toekomst heeft PSV besloten om de samenwerking met Anycoin Direct op een unieke manier in te zetten. Direct na ondertekening heeft Frans Janssen, commercieel directeur bij PSV, de benodigde wallets aangemaakt om de partnership deal te faciliteren, en zei het volgende over de samenwerking:

“De mogelijkheden en de toekomst die de wereld van cryptocurrency biedt, is veelbelovend. Als club in het hart van de Brainport regio zijn we altijd bezig met innovatie, cryptocurrency past goed in dit plaatje.”

Dit is echter niet de eerste keer dat de Eindhovense club in aanraking komt met blockchain-technologie. Zo heeft PSV eerder dit jaar ook al beelden van de gewonnen Europa cup 1 finale in NFT formaat verkocht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN