AZ Alkmaar Bitcoin Meester

Bitcoin Meester wordt exclusief cryptocurrency partner van AZ Alkmaar

Vandaag is duidelijk geworden dat de bekende Nederlandse cryptocurrency-broker Bitcoin Meester de exclusieve en officiële Cryptocurrency Partner van de eredivisieclub AZ geworden is. In het AFAS Stadion, de thuisbasis van de voetbalclub, werd een verbintenis tot medio 2024 getekend.

In een persbericht dat met ons gedeeld werd, werd aangegeven dat het “verder vermarkten van crypto in de voetbalwereld en het wegwijs maken van nieuwe Bitcoin Meester-gebruikers” centraal staat in de samenwerking. 

Het persbericht gaf verder aan dat zowel AZ als Bitcoin Meester “vertrouwen hebben in de toekomst van Bitcoin. Daarom wordt een gedeelte van het sponsorbedrag in de digitale munt voldaan. AZ laat deze gedurende de samenwerking op de balans staan en is hiermee de eerste Nederlandse club die dat doet.”

Uiteraard zijn beide partijen verheugd om deze mooie samenwerking aan te kondigen. Zo gaf Mitchell Zandwijken, CEO bij Bitcoin Meester, het volgende aan:

“Bitcoin Meester is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar de rek is er nog lang niet uit. Sport, en met name voetbal, is voor ons één van de belangrijkste strategische markten en we zijn constant op zoek naar nieuwe kansen om onze groeiende ‘fanbase’ daar te betrekken. Het partnership met AZ sluit aan bij die ambitie. Hiermee willen we de AZ-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis laten maken met crypto en Bitcoin Meester.”

AZ’s Commercieel Directeur, Michael Koster, reageerde ook op de aankondiging. Hij zei het volgende:

“De cryptocurrency-markt is booming, met een exponentiële groei van gebruikers in de afgelopen jaren. Dat spreekt aan, maar juist in een nieuwe markt is enige sturing wel belangrijk. Niet iedereen is al goed bekend met cryptovaluta en Bitcoin Meester is in staat nieuwe gebruikers op verantwoorde wijze wegwijs te maken in deze wereld.”

De combinatie van een markt vol kansen in een veilige omgeving spreekt aan, vervolgt Koster. “En dus is dit een heel mooie deal, voor beide partijen. Daarbij is ook een dankwoord aan SPORTFIVE zeker op zijn plaats. Zij brachten AZ in contact met Bitcoin Meester, waarmee de eerste aanzet tot dit partnership was gegeven.”

Bitcoin Meester is een bij De Nederlandsche Bank geregistreerde crypto-aanbieder en de broker-martkleider van Nederland. Gebruikers kunnen via het platform diverse cryptovaluta kopen, verkopen en veilig bewaren. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN