Kevin O’Leary van Shark Tank investeert 3% van zijn portefeuille in Bitcoin

De bekende investeerder en tevens Shark Tank host, Kevin O’Leary, is van gedachten veranderd over Bitcoin en heeft onlangs bekendgemaakt dat hij in BTC heeft geïnvesteerd. Hij heeft zich in het verleden negatief uitgelaten over de koningsmunt en zei dat Bitcoin zal gaan uitsterven en rotzooi is.

In een interview met Hadley Gamble van CNBC zei O’Leary: “Ik denk eigenlijk dat digitale valuta er is om te blijven”. Op het moment van het interview zei hij dat de investering was verdeeld tussen Bitcoin en Ethereum. Hij zei:

“Ik ben gefascineerd. Ik investeer. Ik heb 3% verdeeld tussen Ethereum en Bitcoin. De vluchtigheid maakt me ziek, maar ik wen eraan.”

https://twitter.com/kevinolearytv/status/1364327139965829121

O’Leary heeft het verder wel geweten over zijn negatieve BTC uitlatingen. Ook Bitcoin-bull en mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, die O’Leary al jaren probeerde te overtuigen vond deze ommekeer best grappig en tweette vorige week over de beslissing.

Je verbood me om 50% in Bitcoin te hebben en je noemde het allemaal “rotzooi”, maar nu denk je dat 5% acceptabel is. Uiteindelijk ben je zelf 50%!

Waarop O’Leary antwoordde met:

“Klopt, ik verander wanneer de feiten veranderen.”

Nadat hij had erkend dat hij inderdaad zijn standpunt over Bitcoin had veranderd, legde O’Leary uit waarom:

“#Canadian #Swiss en vele andere toezichthouders zijn 180% van mening veranderd over $BTC Dit is een gamechanger voor veel investeerders, waaronder ik.”

O’Leary legde onlangs ook in een YouTube video uit waarom hij van mening is veranderd en waarom een Bitcoin koers van $100.000 niet gek is.

Shark Tank gastheren bullish op Bitcoin

Robert Herjavec, multi-miljonair en mede-gastheer van ABC’s “Shark Tank”, is ook bullish op Bitcoin en gaf onlangs aan dat hij denkt dat Bitcoin momenteel wordt gewaardeerd op slechts een fractie van zijn lange termijn potentieel. Ook Shark Tank-ster en eigenaar van het Amerikaanse basketbalteam Dallas Mavericks, Mark Cuban, heeft zich onlangs positief uitgesproken over waarom hij optimistisch is over cryptocurrencies in het algemeen en in het bijzonder DeFi.