Amazon blockchain

Amazon is op zoek naar een cryptocurrency-specialist

Volgens een recente vacature van de ecommerce-gigant Amazon is het op zoek naar een expert op het gebied van cryptocurrencies en blockchain. Het bedrijf heeft namelijk een vacature geplaatst waarin duidelijk wordt dat het een “Digital Currency en Blockchain Product Lead-expert” zoekt om toe te voegen aan zijn betalingsteam.

Op basis van het rapport laat dit zien dat Amazon de visie heeft om een ​​nieuwe roadmap te introduceren voor nieuwe cryptocurrency-betalingsproducten.

In een vorige aankondiging gaf de woordvoerder van Amazon al een hint dat het bedrijf zou overwegen om crypto-betalingen mogelijk te maken. Hij zei toen het volgende:

“We geloven dat de toekomst zal worden gebouwd op nieuwe technologieën die moderne, snelle en goedkope betalingen mogelijk maken, en hopen die toekomst zo snel mogelijk naar Amazon-klanten te brengen.”

Binance

Volgens de vereisten van de vacature moet de expert een brede kennis hebben over cryptocurrencies, maar dat is niet alles. Amazon vereist namelijk ook dat de expert ook kennis heeft van digitale valuta’s vanuit de centrale bank (CBDC’s) en gedistribueerde grootboeken in het algemeen.

Bovendien maakte het Web Services-team van het bedrijf zelfs een dringende advertentie om een ​​ervaren Head of Product in te huren voor zijn Managed Blockchain. Bovendien is het Advertising FinTech-team van het bedrijf ook op zoek naar een nieuwe Senior Software Engineer.

Al met al, laten deze openstaande vacatures zien dat Amazon tegenwoordig serieuzer kijkt naar de cryptocurrency-/blockchain-markt. We zijn benieuwd wat we in de komende maanden nog meer kunnen verwachten van de technologie-gigant.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN