Bitcoin

Bitcoin koers ligt nog steeds op schema voor $288.000

PlanB, in de cryptogemeenschap bekend geworden vanwege het creëren van het Bitcoin Stock-to-Flow-model (S2F), heeft zijn volgers een update gegeven over hoe de Bitcoin presteert na de enorme crypto-uitverkoop.

Afgelopen maand sloot Bitcoin -35%, maar PlanB stelde zijn volgers gerust door te zeggen dat de reis van BTC geen rechte lijn naar boven zal zijn. Het Stock-to-Flow Cross-model blijft intact omdat er na de sluiting van mei een nieuwe oranje stip werd neergezet, ondanks de recente Bitcoin koersdip in mei.

PlanB zei het volgende:

“Nieuwe stip: kan $37.341 sluiten.. -35% .. we wisten dat #Bitcoin niet in een rechte lijn zou stijgen en verschillende dalingen van -35% zijn mogelijk (en inderdaad waarschijnlijk) in een bullmarkt. Begint eruit te zien als 2013. S2F(X)-model intact.”

Het S2FX-model brengt de Bitcoin koers tussen 2021 en 2024 op $288k. Eerder in februari dit jaar gaf PlanB al aan dat BTC binnen 7 maanden $100.000 kan bereiken en in april merkte hij op dat de BTC koers zijn top nog niet heeft bereikt.

FUD brengt de Bitcoin koers omlaag

Mei was een bijzonder zware maand voor Bitcoin, aangezien FUD na FUD ervoor heeft gezorgd dat de Bitcoin koers diep zakte. Vanaf de piek van $65k in april tot de recente bodem verloor BTC 55% van zijn waarde. De meeste analisten zijn van mening dat het terugdraaien van het beleid van Tesla om BTC te accepteren als betaling voor hun producten de aanleiding was voor de bloedige prijsactie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN