Ethereum

Ethereum koers is niet te stoppen en knalt door $3.000 barrière heen

De Ethereum (ETH) koers heeft maandag geen moeite gehad met de $3.000 barrière en steeg in een raptempo door boven de $3.400. De op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie bereikte dinsdag een nieuw hoogtepunt van $3.454. ETH wordt nu voor iets meer dan $3.320 verhandeld. Niet slecht voor een cryptocurrency die in oktober 2020 nog een paar honderd dollar waard was.

Ethereum lijkt ook terrein te hebben veroverd bij monetaire bedrijven na de aankondiging van de Europese Investeringsbank. De instelling verklaarde dat het van plan is om gebruik te maken van de gedistribueerde grootboektechnologie van Ethereum. Dit heeft ertoe geleid dat veel analisten denken dat banken en standaard monetaire bedrijven nu beginnen over te stappen naar de wereld van crypto.

Carol Alexander, een professor aan de University of Sussex Business School, zei vorige week het volgende in een interview met CNBC:

“Er komt zo veel hype van de instellingen. Bitcoin is bijna een soort referentiepunt, de numerieke van crypto. Ik denk dat er een aanhoudende vraag zal zijn naarmate institutionele beleggers meer vertrouwen krijgen in de markt.”

ETH groter dan Bank of America

De mede-oprichter van Blockworks, Jason Yanowitz, plaatste onlangs een tweet waarin hij erop wees dat de marktkapitalisatie van Ethereum nu groter is dan elke bank ter wereld behalve JPMorgan Chase:

Wat kunnen we van de Ethereum koers verwachten?

De populaire crypto-analist @TheCryptoLark, met meer dan 248.000 volgers op Twitter, is erg optimistisch over de Ethereum koers en herhaalde zijn koersdoel van $10.000 voor Ethereum. Hij zei:

“Ethereum nu 30% van de weg naar de onvermijdelijke $10.000.”

In een eerder artikel die we plaatsten gaf Davis aan dat de munt klaar staat om deze bullrun met nog minstens 300% te stijgen. Verder merkte hij op dat het kopen van het beste smart contract-platform op dit moment nog steeds een koopje is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN