Ethereum koers analyse

Cardano en Ethereum kunnen nog met 300% stijgen, aldus Lark Davis

De bekende cryptocurrency-analist Lark Davis heeft in een YouTube-video en op Twitter aangegeven dat de bekende smart contract-platforms Cardano (ADA) en Ethereum (ETH) zich voorbereiden op een rally van 300% ten opzichte van hun huidige koers.

Cardano koers kan stijgen naar $4,00 of $5,00

Hij gaf aan dat de Cardano koers snel zou kunnen stijgen, wanneer de lanceringsdatum van smart contracts nadert:

“Cardano smart contracts in augustus zullen de prijs waarschijnlijk verdubbelen in de aanloop naar het evenement.”

Davis voorspelde eerder al dat de Cardano koers op de lange termijn waarschijnlijk naar de $4,00 of $5,00 zou stijgen tijdens de huidige bull-cyclus. In een eerdere video zei hij het volgende:

“Er is een simpele reden waarom je Cardano niet zou moeten onderschatten. Het is het niveau van hype en de toegewijde community voor Cardano – absoluut enorm. Cardano is één van de top blockchains wat betreft het hebben van een zeer gemotiveerde en zeer enthousiaste gebruikersgroep. Ik zou in ieder geval niet graag wedden tegen de Cardano-gemeenschap.”

Cardano is op het moment van schrijven de op zes na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en staat op het moment van schrijven op ongeveer $1,32. Er is dus nog een lange weg te gaan, voordat het beoogde doel van $4,00 of $5,00 van Lark Davis behaald is.

Ethereum koers maakt zich klaar voor een 300% stijging

Vervolgens keek de analist ook naar de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum. Davis gaf aan dat de munt klaar staat om deze bullrun met nog minstens 300% te stijgen, en merkte op dat het kopen van het beste smart contract-platform onder de $3.000 nog steeds een koopje is (prijs is op het moment van schrijven boven de $3.000 gestegen):

“In 2021 wordt Ethereum deflatoir en gaat het over naar proof of stake. Kopen onder de $3.000 is nog steeds goedkoop!”

De reden waarom Davis gelooft dat $3.000 zo’n laag prijskaartje is voor ETH, is dat de handelaar vermoedt dat het $10.000 zal bereiken tijdens deze bullmarkt:

“We zijn slechts een derde tot de helft van deze huidige marktcyclus en Ethereum komt al in de buurt van $3.000. Laten we zes tot twaalf maanden vooruitspoelen, ik zie Ethereum gemakkelijk oplopen tot $10.000. “

Davis merkte op dat een Ethereum koers van $10.000 het op een marktkapitalisatie van $1,2 biljoen zal brengen, wat geen krankzinnige waardering is gezien de dominantie van het platform in de ruimte. Hij ging verder met:

“Dit is het fundamentele smart contract-platform. Het is het kloppende hart van de cryptocurrency-industrie. Dingen zijn geprijsd in Ethereum. Je ziet dat het het hart is van DeFi, het hart van NFT’s, tokenlanceringen, alle andere dingen. En ja, er komen nog veel meer blockchains aan.

En ik geloof in de visie, één netwerk, vele ketens. Dus in de toekomst zal Ethereum niet zo’n hoog niveau van dominantie zijn, maar alleen omdat er één netwerk en vele ketens zullen zijn, betekent niet dat al deze ketens een gelijk marktaandeel zullen hebben. Ik denk dat wanneer ETH 2.0 uitkomt, Ethereum zijn volledige dominantie op de markt zal behouden.”

Hoe denken jullie over deze munten? Hebben jullie ook Cardano en Ethereum in jullie portfolio’s? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN