CryptoCoinTalk: ijzersterke Bitcoin koers op weg naar opnieuw nieuwe highs

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers heeft inmiddels $64.850 op het scorebord staan als nieuwe all time high. Ongekend, wat een krankzinnige tijd leven we toch in! De bearmarkt en alle ellende dat het met zich meebracht lijkt niet meer dan een vage nachtmerrie uit het verleden. En hoewel het nu allemaal rozengeur en maneschijn is gaan we ongetwijfeld weer mindere tijden tegemoet, ergens in de toekomst.

Wanneer weet niemand en daarom is het belangrijk om scherp te blijven en van dag tot dag te kijken naar de ontwikkelingen van de Bitcoin koers. Vandaag hebben we daarom wederom een nieuwe Bitcoin koersupdate voor jullie geschreven.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Terugblik:

Als we even terugblikken naar het artikel van vorige week zien we dat scenario 1 perfect is uitgespeeld. De Bitcoin koers heeft, zoals in de chart staat uitgetekend, het cruciale level op $59.139 gebroken en teruggetest. Omdat we de terugtest met succes hebben voltooid zagen we daarna een prachtige stijging omhoog, richting een nieuwe all time high.

Daggrafiek Bitcoin koers:

We proberen het altijd zo makkelijk mogelijk te maken voor onszelf door alleen de meest relevante levels in te tekenen en daardoor het overzicht te bewaren. Op dit moment is er maar één level echt van belang en dat is het level van $61.194. Daar willen we op de daggrafiek graag boven sluiten. Als we dat namelijk doen kunnen we ons opnieuw op gaan maken voor een nieuwe all time high. We roepen het al maanden. Het fibonacci extensie level op $74.000 is voor ons een interessant punt bij de Bitcoin koers om winsten te nemen en daaronder hebben wij dus ook weer een verkoopmoment gepland.

Bitcoin koers
ProBit

4-uur-grafiek Bitcoin koers:

Op de 4-uur-grafiek is goed te zien dat de Bitcoin koers na de uitbraak en sterke dagelijkse candleclose boven de support aan het consolideren is. Het zou kunnen dat we eerst nog een beweging omlaag krijgen, voordat we op weg gaan naar een nieuwe all time high. Belangrijk daarbij is dat we de consolidatiefase van ongeveer $60.730-$59.581 weten te behouden als support.

Mochten we die pullback dus gaan maken is het mooiste scenario als we kort in die consolidatie zakken en gelijk een sterke reactie ervandaan gaan zien en het liefst boven de dagelijkse hoogste candleclose op $61.194 gaan sluiten. Zo lang we dat doen is er weinig reden tot paniek.

Bitcoin koers

Conclusie:

Kortom, de Bitcoin koers ziet er nog altijd uitstekend uit. Geen enkele reden om bearish te zijn, dus laat het spelen van shorts nog lekker zoveel mogelijk achterwege en trade vooral met de trend mee. De trend is vooralsnog nog altijd sterk omhoog.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!