‘Wolf of Wall Street’ Jordan Belfort zegt dat Bitcoin koers richting $100.000 kan stijgen

De échte Wolf of Wall Street Jordan Belfort, heeft een opmerkelijk Bitcoin (BTC) koersdoel uitgesproken. Belfort liet zich in het verleden zo nu en dan negatief uit over BTC, maar is nu van gedachten veranderd. Hij merkte in een interview met Fortune op dat de Bitcoin koers richting $100.000 kan stijgen.

Dat Belfort zich positief over de koers uit komt als een verrassing, aangezien hij in 2017 voorspelde dat Bitcoin uiteindelijk zou instorten. Bovendien zei hij ook

“Blijf weg van Bitcoin als je niet al jouw geld wilt verliezen.”

In 2018 maakte Belfort zelfs een YouTube video waarin hij BTC afkraakt en aangeeft dat Bitcoin volledig gebaseerd is op ‘Greater Fools Theory‘. 

ProBit

Belfort heeft spijt van zijn eerdere Bitcoin uitspraken

Jordan Belfort gaf in zijn laatste interview aan dat hij Bitcoin toch verkeerd heeft ingeschat en spijt heeft van zijn eerdere uitspraken. Bovendien concludeert Belfort dat BTC in populariteit is gestegen. Niet alleen onder particuliere investeerders maar ook bij instituties en bij Wall Street. Daarnaast gaf hij aan dat het vaste aanbod van BTC een cruciaal voordeel is ten opzichte van bedrijfsaandelen

Het lijkt erop dat steeds meer analisten en speculanten tot de conclusie komen dat het bovengenoemde koersdoel haalbaar is. Dit gevoel komt voornamelijk doordat steeds meer particuliere investeerders en instituties BTC kopen, waardoor de cryptomarkt blijft groeien. De CEO van Diginex deed onlangs nog een schepje bovenop Belfort zijn koersdoel en gaf zelfs aan dat een Bitcoin koersdoel van $175.000 in zicht is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!