tweet

Justin Sun biedt $2 miljoen voor de allereerste Tweet

De afgelopen zes maanden is een flinke hype ontstaan omtrent NFT’s. Dit heeft ervoor gezorgd dat er onlangs een flink bod is uitgebracht op de eerste Tweet ooit van 2006, gepubliceerd en geschreven door Twitter-oprichter Jack Dorsey. Hij heeft zijn allereerste Tweet gedigitaliseerd en geveild op Valuables, een platform waarmee individuen hun Tweets kunnen tokeniseren en verkopen. NFT’s zijn digitale verzamelobjecten die zijn gecodeerd op de Ethereum blockchain. 

Twitter CEO Jack Dorsey introduceert een uniek perspectief op de NFT-markt. Hij plaatste gisteren een Twitter bericht met de link naar de verkoop van zijn eerste Tweet van 21 maart 2006.

Justin Sun brengt bod uit

Het bod dat is uitgebracht op de Tweet van Jack Dorsey kwam van niemand minder dan TRON CEO Justin Sun. Hij bood in eerste instantie maar liefst $1 miljoen dollar aan. Even later verdubbelde hij zijn bod tot $2 miljoen.

Volgens Valuables moet een tegenbod het huidige bod met $1 of 10% overtreffen, afhankelijk van wat meer is. Het hoogste bod komt op het moment van schrijven van @sinaEstavi. Deze persoon bracht een bod uit van $2,5 miljoen dollar. De veiling blijft live totdat Jack Dorsey een bod accepteert.

Er zijn op het moment van schrijven 5.370.923 NFT-verkopen geweest, wat neerkomt op circa $383 miljoen aan verkopen sinds nonfungible.com begon met het bijhouden van de marktgeschiedenis.

De oprichter van TRON staat bekend om zijn wilde investeringen om mensen te overtuigen van blockchain en cryptocurrencies. Justin Sun betaalde in 2019 ooit $4,5 miljoen dollar voor een lunch met Buffett en eToro oprichter Yoni Assia.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN