Shark Tank host: Bitcoin gaat naar nul door Libra

De bekende investeerder en tevens Shark Tank host, Kevin O’Leary zei in een interview met CNBC dat hij bullish is op het Libra project van Facebook. Tevens zei hij dat Bitcoin zal gaan uitsterven, zodra er een gereguleerd project, zoals Libra, geïntroduceerd wordt.

“Bitcoin gaat op een dag naar nul, wanneer iemand een gereguleerd product brengt, en daarom ben ik enthousiast over Facebook. Ik hou van hun kansen.”

Zelfs nu beleidsmakers en politici bezorgd blijven over de crypto plannen van Facebook, onthulde de Shark Tank presentator dat hij positief blijft over de toekomst van de social media gigant. O’Leary onthulde dat zijn geloof in Facebook voortkwam uit het feit dat het eerdere stormen in het verleden heeft doorstaan, zoals privacymisbruik en het beïnvloeden van de verkiezingen.

In hetzelfde interview legde hij uit dat zijn ‘haat’ voor Bitcoin werd veroorzaakt door het feit dat het geen problemen oplost, tenzij iemand een crimineel, een dief of een drugsdealer is.

Eerder vandaag postte wij al een bericht waarin verschillende personen de Bitcoin trend vergeleken met de internetzeepbel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!