Bitcoin Nieuws

Shark Tank gastheer spreekt positief over Bitcoin

Robert Herjavec, multi-miljonair en mede-gastheer van ABC’s “Shark Tank”, gaf onlangs aan dat hij denkt dat Bitcoin (BTC) momenteel wordt gewaardeerd op slechts een fractie van zijn langetermijnpotentieel. Dit volgens een artikel dat gisteren op Cointelegraph verscheen.

Herjavec zei het volgende tegen Kitco News in een interview op 25 februari:

“Ik denk dat de prijs van Bitcoin op lange termijn zal kwantificeren, als dat een woord is.”

Bron: Kitco News YouTube

Geloof in digitale betalingen

Na te hebben gesproken over goud, en te hebben verklaard dat hij geen “grote gelovige” is in het edelmetaal aan de beleggende kant, zei Herjavec dat hij in de toekomst van de digitale betalingssector gelooft, met name Bitcoin.

Hij zei:

“Consumenten gaan op de lange termijn altijd voor gemak en Bitcoin is gewoon gemak.”

Niet heel veel verstand van crypto

De Shark Tank-ster leek de term ‘Bitcoin’ echter te verwarren met de cryptocurrency-ruimte als geheel.

Hij zei:

“Je kunt verschillende soorten Bitcoin kopen, en ik denk dat het een beetje een gefragmenteerde industrie is. Op het moment dat je een JP Morgan Chase hebt, of een groot institutioneel bedrijf het ondersteund, zal die de wereld veranderen.”

Dit zijn niet de eerste openbare opmerkingen van Herjavec over de activaklasse. In februari 2018 uitte de miljonair ook positiviteit tegenover BTC en zei dat het actief ‘hier is om te blijven’.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN