Bitcoin

Bitcoin koers is weer boven de $50.000 uitgebroken, maar wat nu?

Zoals jullie vast allemaal wel gezien hebben, is de Bitcoin koers weer flink gestegen en wist het weer boven de $50.000-grens uit te breken. De recente prijsstijging heeft er voor gezorgd dat crypto-handelaren en grote spelers weer optimistischer zijn geworden over de korte termijn toekomst van BTC.

Whales beschermden de $48.000-grens

Volgens de laatste on-chain-gegevens van CryptoQuant zijn grote spelers de afgelopen dagen druk bezig geweest met het accumuleren van Bitcoin. Er is duidelijk te zien dat vermogende investeerders grote getalen BTC kochten op het $48.000-niveau om het ondersteuningsgebied te beschermen.

Zo plaatsten wij eerder deze week nog een artikel waarin duidelijk werd dat het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy besloten had om wederom BTC bij te kopen. De CEO van het bedrijf, Michael Saylor, kondigde aan dat MicroStrategy 328 BTC gekocht had, tegen een gemiddelde prijs van $45.710. De recente aankoop zorgt ervoor dat MicroStrategy op dit moment 90.859 BTC bezit.

Bitcoin koers nadert de $52.000

Door deze ‘bescherming’ van het $48.000-gebied vanuit whales, wist de munt ook weer boven de $49.000 uit te komen. Dit zorgde er op zijn beurt weer voor dat de koningsmunt boven zijn midrange uitbrak. Volgens de bekende analist TraderKoz was dit goed nieuws, aangezien hij verder voorspelde dat de Bitcoin koers hierdoor het niveau van $52.000 naderde:

“De eerste ondersteuning bleef bestaan ​​en nu zitten we weer boven de midrange. Tijd om het naar $52.000 te sturen!”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN