Bitcoin geldautomaten

MicroStrategy koopt 19.452 Bitcoins

MicroStrategy heeft gisteren bekendgemaakt dat het 19.452 Bitcoins heeft gekocht. Dit deed het bedrijf tegen een gemiddelde prijs van $52.765 per Bitcoin (BTC). De CEO Michael Saylor maakte het nieuws bekend op Twitter en zei:

“MicroStrategy heeft ~ 19.452 Bitcoins extra gekocht voor ~ $1.026 miljard in contanten tegen een gemiddelde prijs van ~ $52.765 per #BTC. Op 24-2-2021 hebben we #hodl ~ 90.531 Bitcoins verworven voor ~ $2.171 miljard tegen een gemiddelde prijs van ~ $23.985 per BTC.”

Bitcoin

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

MicroStrategy heeft nu in totaal 90.531 Bitcoins gekocht voor een bedrag van $2,171 miljard. Saylor merkte op dat deze Bitcoins zijn gekocht voor een gemiddelde prijs van $23.985 per munt.

Saylor zei het volgende in de aankondiging:

“Het bedrijf bezit nu meer dan 90.000 Bitcoins en bevestigt daarmee onze overtuiging dat Bitcoin, als ‘s werelds meest gebruikte cryptocurrency, kan dienen als een betrouwbare opslag van waarde”.

Zal dit de laatste Bitcoin aankoop van MicroStrategy zijn nu ze miljarden dollars aan Bitcoin hebben? Zullen ze achterover leunen en ontspannen wachten tot de prijs richting $100.000 beweegt? Het antwoord is nee, MicroStrategy gelooft heilig in Bitcoin en is van plan om Bitcoin te blijven kopen.

Saylor merkte het volgende hierover op:

“We zullen doorgaan met onze strategie om Bitcoin te verwerven met overtollige contanten en we kunnen van tijd tot tijd, afhankelijk van de marktomstandigheden, obligaties of aandelen uitgeven bij kapitaal verhogende transacties met als doel de opbrengst te gebruiken om extra Bitcoin te kopen.”

MicroStrategy is niet het enige bedrijf dat Bitcoin blijft bijkopen. Onlangs werd ook bekendgemaakt dat Square Inc., het betalingsbedrijf dat is opgericht door Twitter CEO Jack Dorsey, $170 miljoen in Bitcoin geïnvesteerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN