Ethereum Nieuws

TradePremium: Ethereum koers lijkt niet te stoppen!

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

We noteerde afgelopen week een flinke stijging van net geen 50% op de Ethereum koers, en er lijkt geen stoppen aan! Naar welke levels kijken we deze dagen? Laten we het bekijken in de grafieken!

Weekgrafiek Ethereum koers

Bron: TradingView

Afgelopen week werd aangehaald dat een volgende mogelijke resistance zone $830 kon zijn. Ook deze werd moeiteloos voorbij geschoten, en werdt vergezeld van heel wat inkomend volume.

Inmiddels is het al een bewogen maandag geweest want we kregen, naar mijn mening, net geen retest van de gebroken resistance en ook een eerste afwijziging op onze volgend aangehaalde resistance van $1100. Dit zijn dan ook ineens de levels die we voor deze week willen vasthouden. De support zone $870 tot $840 en de resistance zone die is wat groter, $1100 tot $1400 zijn belangrijke punten om in de gaten te houden. Breken we zoals Bitcoin vlotjes de all time high? De move lijkt voorlopig iniedergeval sterk genoeg om te gaan verrassen.

Na het breken van $1440, de all time high, lijken ook hier (net als bij BTC) alle remmen los te gaan. Houden we de kracht niet in de move en breken we onze nieuw gevormde support, lijkt een terugval naar $640 de meest logische optie.

Daggrafiek Ethereum koers

Bron: TradingView

Op daily werd vorige week aangehaald dat we een halt kregen bij de resistance zone van $750 tot $770 en dat deze een minder moelijke opdracht ging zijn om te gaan breken, en dat klopte spot on. Enkel met deze move werden ook de 2 volgende resistance zones doorbroken en werd een afwijzing gecreerd bij de 3de, die ook overeenkomt met onze weekly resistance van net geen $1100.
Die eerste afwijziging werdt toch wel gecreerd met een stevige wick.

Opdracht voor de komende dagen willen we nog hoger stijgen, vasthouden aan $980 en door $1165 gaan breken! Krijgen we hier een grotere afwijzing met grote pullback kunnen we opnieuw onze levels $780 tot $720 gaan in het oog houden.

Conclusie

We hebben moeiteloos resistance na resistance gebroken. De eerste tekenen op de chart kunnen op een korte periode van ranging gaan uitwijzen, al kan dit echter ook snel veranderen na zo’n stevige move. Prijsactie naar beide kanten zal opnieuw een stevige hap worden, houd dit in gedachten.

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN