Bitcoin witwassen

Er is geen enkele reden om Bitcoin te shorten volgens CryptoQuant CEO

De Bitcoin (BTC) koers is vooralsnog met een voortreffelijke decembermaand bezig. Met nog maar één week te gaan kunnen we tot op heden naar een mooi jaar voor Bitcoin kijken. Toch zou het mooi zijn als we in deze laatste week nog één keer een nieuwe all time high kunnen neerzetten.

De Bitcoin koers heeft in de afgelopen dagen wat gemengde prijsacties meegemaakt. Voor nu is het belangrijk dat BTC-bulls ervoor zorgen om de $24.000 om te zetten naar support willen we een verdere opwaartse beweging maken.

Er is geen reden om short te gaan tijdens deze Bitcoin bull run

Als het aan de CEO van CryptoQuant Kim-Young Ju ligt, kunnen we die verdere opwaartse beweging maken. Hij merkte op dat investeerders twee keer bij zichzelf moeten nadenken als ze tijdens deze bull run short willen gaan. Kim-Young Ju zegt namelijk dat er geen enkele reden is om in een neerwaartse beweging van Bitcoin te geloven.

Hij kwam tot deze conclusie door naar de “Coinbase Pro Outflow” -indicator te kijken. Deze statistiek meet de hoeveelheid Bitcoin die wordt overgedragen uit de wallets van Coinbase. Hij merkte twee momenten op waarin de uitstroomsnelheid enorm steeg. De kosten op dat moment om één Bitcoin te kopen waren ruim boven de $23.000. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Enorme OTC-deals lopen nog steeds volgens on-chain statistieken, en de uitstroom van Coinbase bereikte gisteren 24k $Bitcoin. Er is nu geen reden om short te gaan.”

Bitcoin

Toch heeft een crypto-handelaar een tegenovergestelde kijk op de Bitcoin markt. De handelaar zegt namelijk dat de wekelijkse RSI en de Stoch RSI van BTC laten zien dat de koningsmunt momenteel overbought is. Hij gaf aan dat deze indicatoren aantonen dat de Bitcoin koers op korte termijn een neerwaartse beweging kan maken.

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN