Bitcoin koers

Visa en BlockFi werken samen om gebruikers te belonen met Bitcoin

Visa is een samenwerking aangegaan met crypto-startup BlockFi. Het doel van de samenwerking is om een nieuwe creditcard aan te bieden waarbij gebruikers beloond worden met Bitcoin (BTC). Volgens de aankondiging van Bloomberg zullen gebruikers in aanmerking komen om 1,5% van hun aankopen terug te krijgen in Bitcoin. Daarnaast biedt het bedrijf ook een bonus van $250 in Bitcoin op de creditcard voor het uitgeven van $3.000 in de eerste drie maanden. Alle BTC beloningen worden automatisch gestort op de BlockFi-accounts van gebruikers.

De creditcard zal, als alles volgens plan verloopt, begin 2021 beschikbaar gesteld worden in de Verenigde Staten. Informatie over een mogelijke uitrol naar andere landen is op dit moment nog niet bekend. De nieuwe creditcard wordt uitgegeven door Evolve Bank & Trust en mogelijk gemaakt door Deserve.

Zac Prince, oprichter en CEO van de startup, zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

“BlockFi is verheugd om creditcards aan onze reeks producten toe te voegen en de toegankelijkheid van Bitcoin voor een bredere groep consumenten uit te breiden.”

Het nieuwe partnerschap tussen de twee bedrijven maakt deel uit van het Fintech Fast Track-programma van Visa. Het doel van deze programma is om het proces van integratie te versnellen met het creditcardnetwerk. Terry Angelos, senior vice president en global head of fintech bij Visa, merkte op dat Fintech fast track programma is ontwikkeld om innovatieve bedrijven te helpen “efficiënt te schalen”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN