Bekende Amerikaanse rapper Logic investeert in Bitcoin

Steeds meer beroemdheden maken kennis met Bitcoin (BTC) en investeren zelfs in de koningsmunt. Deze investeringen worden mede gedaan doordat de Bitcoin koers uitstekend presteert en mooie rendementen laat zien, wat steeds meer bij mensen begint op te vallen.

Nu blijkt dat we weer een nieuwe investeerder erbij hebben en dit is niemand minder dan Sir Robert Bryson Hall II, ook wel bekend als de Amerikaanse rapper Logic. Hij is een inmiddels gepensioneerde rapper en bracht verschillende mixtapes uit. Zijn nettowaarde wordt geschat op $15 miljoen.

Op 6 november plaatste Logic een bericht op Twitter. Hierin gaf hij aan dat zijn manager Chris Zarou hem overtuigde om Bitcoin te kopen. Zarou is de CEO van Visionary Music Group, het label dat vorm gaf aan de carrière van Logic, samen met een aantal andere artiesten zoals Jon Bellion.

“Mijn manager @ChrisZarou heeft me lastiggevallen, dus ik heb eindelijk een grote investering gedaan in #Bitcoin.”

Chris Zarou steekt zijn Bitcoin strategie niet onder stoelen of banken. Zo vertelde hij voordat Logic zijn investering bekendmaakte dat hij ‘long’ is op Bitcoin. Deze term gebruik je wanneer je verwacht dat de koers gaat stijgen.

Irresponsibly long is de term die wordt geformuleerd door Raoul Pal, de oprichter en CEO van Global Macro Investor. Pal heeft meer dan 50% van zijn kapitaal in Bitcoin. Pal zei dat Bitcoin een golf van institutionele fondsen kan zien, waardoor de Bitcoin koers in de komende 5 jaar naar $1.000.000 zal stijgen. Bovendien gaf hij ook aan dat technologiegiganten zoals Microsoft en Apple ook zullen gaan investeren in Bitcoin.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!