Gemini nieuws GUSD

Gemini exchange lanceert in het Verenigd Koninkrijk

Cryptocurrency exchange Gemini is officieel gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Deze lancering komt nadat de Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk het een Electronic Money Institution (EMI) -licentie heeft verleend. De exchange is hierdoor een van de eerste bedrijven die de goedkeuring van FCA heeft ontvangen als onderdeel van het ‘Fifth Money Laundering Directive (5MLD)’ registratieproces voor cryptocurrencies.

Volgens de officiële aankondiging hebben zowel particuliere als institutionele beleggers in het VK nu toegang tot de diensten van Gemini en kunnen ze cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum kopen met de Britse pond. De in New York gevestigde Bitcoin exchange zal debetkaarten ondersteunen.

Gemini CEO, Tyler Winklevoss zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“Het VK is een wereldwijd centrum van financiële innovatie met een streng en progressief regelgevend regime.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Live gaan met onze volledige services die beschikbaar zijn in GBP in het VK is een mooie stap voorwaarts in de internationale expansie van Gemini, waarmee onze missie wordt bevorderd om individuen en organisaties over de hele wereld door middel van crypto te versterken.”

Cryptocurrency exchanges die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk moeten zich vóór 10 januari 2021 registreren. Volgens het rapport zal Gemini veel concurrentie krijgen vanuit een hele reeks andere crypto bedrijven in Europa, waarvan sommige ook worden gereguleerd door de Financial Conduct Authority.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN