Bitcoin koers

Zoon van Peter Schiff heeft meer Bitcoin gekocht

Onlangs meldde wij al dat het aantal Ethereum whales gegroeid was met 68, echter hebben veel Bitcoin-supporters ook gebruik gemaakt van de dip en hebben hun posities vergroot. Ironisch genoeg heeft de zoon van de bekende Bitcoin-criticaster Peter Schiff ook besloten om de koningsmunt bij te kopen, uiteraard zonder de goedkeuring van zijn vader.

Twitter steunt zoon van Peter Schiff

Door deze stap besloot Peter Schiff zijn frustratie op Twitter te uiten en de tweets geven tevens aan dat het niet de eerste keer is dat zijn zoon, Spencer Schiff, zijn adviezen genegeerd heeft. Schiff ging verder met het houden van een peiling waarin hij zijn talrijke volgers ondervroeg of zijn standpunten over Bitcoin (BTC) al dan niet objectiever waren dan die van zijn zoon en zoals de resultaten duidelijk aantonen, steunt 81% van de kiezers zijn zoon, terwijl slechts 19 % de kant van Schiff koos.

Peter Schiff tweette het volgende:

“Tegen mijn advies in, heeft mijn zoon @SchiffSpencer nog meer Bitcoin gekocht. Wiens advies wil je volgen? Een 57-jarige ervaren investeerder / bedrijfseigenaar die al meer dan 30 jaar een investeringsprofessional is of een 18-jarige eerstejaarsstudent die nog nooit een baan heeft gehad.”

Schiff heeft bij verschillende gelegenheden kritiek geuit op de structuur van Bitcoin. Net als veel andere voorstanders van goud en aandelen, blijft het argument hetzelfde; Bitcoin heeft geen inherente waarde. Schiff, die profiteert van volatiliteit en de transparantiekwesties rond regelgeving, heeft talloze keren geadviseerd Bitcoin te boycotten voor goud. Het is echter duidelijk geworden dat hij op weinig steun kan rekenen van zijn Twitter-volgers.

Niet op één lijn

Zoals te zien is op zijn Twitter-pagina, heeft de 18-jarige eerstejaars interesse in Bitcoin getoond met meerdere tweets waarin prijsuitbraken en aanzienlijke prijsstijgingen ten opzichte van goud en de aandelenmarkt worden benadrukt. Ondanks de bewering van zijn vader dat hij weinig geld heeft om in de cryptocurrency te investeren, lijkt Spencer groots in te zetten op Bitcoin.

Blijkbaar worden de overtuigingen van Schiff met betrekking tot cryptocurrencies niet gedeeld door zijn zoon, die blijft tweeten over mogelijke prijsuitbraken bij elke ontluikende prijsbeweging. Dit is niet erg verwonderlijk, aangezien veel Gen Z-ers steeds vaker cryptocurrencies adopteren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN