Ethereum whales

Ethereum koers daling was een buitenkans voor 68 nieuwe whales

Voor velen in de crypto-markt was de drop slecht nieuws, echter dit is niet door iedereen zo opgevat. Sommigen zagen de recente drop van Bitcoin (BTC) als een gouden kans om hun favoriete cryptocurrencies in te slaan. Dit lijkt ook zo het geval te zijn bij Ethereum (ETH), aangezien het aantal Ether-whales de afgelopen drie dagen met 68 gegroeid is.

Gegevens die werden gedeeld door Santiment – een organisatie die crypto-analyses uitbrengt over verschillende ascpecten van de markt – toonden aan dat Ethereum massaal werd ingekocht toen de koers daalde. Het aantal nieuwe crypto-investeerders met ten minste 1.000 tot 10.000 ETH steeg met 68.

Op het moment van schrijven zou dit betekenen dat 68 nieuwe adressen tussen de $348.000 en $3.480.000 bevatten. Opmerkelijk is dat deze nieuwe whales allemaal in de afgelopen drie dagen erbij zijn gekomen, zoals de gegevens opmerkten. Gedurende deze tijd daalde de cryptocurrency geleidelijk in prijs en daalde op zaterdag tot $326. Dit is goed voor een daling van 30,2 procent ten opzichte van de $367 die op de laatste dag van augustus werd geregistreerd.

Een vrij onbekend Twitter-account merkte de stijging op en tweette het volgende:

“Santimentfeed’s verdelingsschema van houders laat zien dat, terwijl Ethereum daalde, er een piek was in het aantal adressen met miljoenen dollars in ETH, in de volksmond bekend als whales. Ongeveer 68 nieuwe whales, met een waarde van 1K tot 10K ETH, hebben zich de afgelopen 3 dagen bij het netwerk aangesloten.”

Wat de geboorte van nieuwe Ether-whales veroorzaakte, heeft hoogstwaarschijnlijk betrekking op de bloeiende gedecentraliseerde finance (DeFi) -industrie, die momenteel voornamelijk op de Ethereum-blockchain draait. Bovendien zitten er een aanzienlijk aantal Ethers opgesloten in veel DeFi-protocollen, wat de vraag naar de cryptocurrency vergroot.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN