Brave

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency. Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Belonen met Brave

Vanaf nu is het ook mogelijk om ons via Brave een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je zonder veel moeite te doen doneert. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je de content leuk vindt of erg betrokken bent bij de community. Op deze manier kun je dus je waardering laten blijken.

Klik hier en volg meteen de stappen om ons te kunnen ‘tippen’.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN