Bithumb DEX

Chainlink’s Nazarov ziet twee manieren voor DeFi adoptie

Een van de belangrijkste en meest populaire trends van dit moment in de crypto-markt is gedecentraliseerde finance (DeFi). Nu gedecentraliseerde finance steeds populairder wordt, gelooft Chainlink-mede-oprichter Sergey Nazarov dat er twee manieren zijn voor meer algemene acceptatie.

Sergey Nazarov zei tijdens de Smart Contract Summit dat hij twee manieren ziet waarop DeFi ‘de kloof oversteekt’ en meer Web 2.0-bedrijven deze technologieën zullen accepteren.

“De overgang vindt plaats in twee verschillende sleutel dynamieken. Het langzame pad is in de renteopbrengst. We bevinden ons momenteel in een omgeving met lage rente en de bereidheid om de opbrengst te bestrijden zal enorm zijn. De tweede, en de snellere weg, is via tegenpartijrisico. Dit is waar de solvabiliteit van merkgebaseerde garanties erodeert en wiskundige contractuele garanties binnenkomen. Het langzame geval is overtuigend, het snelle pad is eng, maar we zullen beide zien.”

Verder gaf hij aan dat een van de mooie mogelijkheden voor DeFi is wanneer mensen beginnen te denken aan blockchain voor financiële producten. Sergey Nazarov zei dat de industrie uiteindelijk zou zien dat investeerders cryptocurrencies bezitten, omdat ze geloven dat het een superieure waarde heeft ten opzichte van andere financiële producten en niet alleen in het bezit zijn van crypto als een middel voor risicospreiding.

Bovendien zei Nazarov dat gegevens, zoals marktgegevens, erg belangrijk en essentieel zijn, maar dat dit ook voor privacy geldt. Daarmee verwees hij naar de nieuwe aanwinst van Chainlink, genaamd DECO. Het DECO-protocol maakt gebruik van geavanceerde cryptografie en zero-knowledge proofs om gebruikers meer privacy te bieden.

DeFi bereikt $8 miljard

Volgens de data-analysesite DeFi Pulse heeft de hoeveelheid cryptocurrency die is vergrendeld in smart DeFi-app-contracten deze week de $8 miljard gepasseerd, en staat op het moment van schrijven op $8,66 miljard. Dit betekent echter dat dit cijfer in de afgelopen maand meer dan verdubbeld is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN