Bitcoin koers

Bitcoin koers gaat dalen richting $11.000, aldus analisten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het sentiment rond Bitcoin (BTC) is de afgelopen tijd enorm positief geweest en de Bitcoin koers heeft sinds de crash van maart een flinke bullish prijsrally gezien, echter lijkt de brandstof van de koningsmunt nu grotendeels op te raken. Analisten suggereren dat we op korte termijn niet meer de eerdere weerstand van $12.000 zullen overtreffen en een daling richting $10.500 aanstaande is.

Groot aantal shortposities op BTC

De onderzoekers van Skew hebben onlangs een grafiek gedeeld waarbij de CME Bitcoin Futures aanzienlijke shortposities op hefboomfondsen registreerde. Het geeft een duidelijk beeld dat een meerderheid van de handelaren nu gokken op een bearish scenario voor de Bitcoin koers.

Bron: Twitter

Bitcoin koers zal de $11.000 testen, volgens analist

Cryptocurrency handelaar DonAlt, merkte op dat hij verwacht dat de Bitcoin koers op korte termijn richting $11.000 zal dalen. Hij gaf het volgende aan:

“Prijs blijft de resistance opnieuw testen. Als één van deze eenmaal gebroken wordt, dan denk ik dat er een goede kans is dat $12.100 opnieuw wordt getest, maar ik durf er niet op te wedden dat dit gebeurt. $11.000 blijft naar mijn mening logischer.”

Bron: Twitter

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichael, gaf onlangs ook zijn mening over de visie op de Bitcoin koers. Hij zei het volgende op Twitter:

“Het te behouden niveau voor Bitcoin is het gebied rond de $11.650-11.680. Als dat zo is, is er waarschijnlijk meer opwaarts momentum richting $11.900-12.000. Als we het gebied van $11.650 verliezen, dan denk ik dat de dieptepunten rond $11.400 worden getest.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN