Bitcoin

Bitcoin prijs zal richting de $28.000 stijgen, volgens Max Keiser

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin-investeerder en gastheer van het Keiser-rapport, Max Keiser, heeft aangegeven dat de Bitcoin prijs snel zou kunnen stijgen tot $28.000. Volgens Keiser zal de laatste all time high van Bitcoin niet als weerstand fungeren.

Max Keiser was er al vroeg bij met de promotie van Bitcoin, want dit deed hij namelijk al toen het slechts voor een enkele dollar werd verhandeld. Samen met zijn vrouw Stacy richtte hij Heisenberg Capital op, waarin hij aangaf te willen investeren in de beste projecten. Zo was hij bijvoorbeeld ook een vroege investeerder in Kraken.

“Het $20.000-niveau voor #Bitcoin zal geen weerstand bieden. We zullen geen weerstand zien tot $28.000. Een korte terugval, dan begint de aanval op $100.000 met hernieuwde kracht.”

Bron: Twitter

Toen de Bitcoin prijs de $11.000 behaalde, gaf Max Keiser op Twitter aan dat de kans groot is dat BTC een getal met zes cijfers zal behalen. Hij verwacht dat BTC uiteindelijk de $28.000 zal overtreffen en een nieuwe recordhoogte van zes cijfers zal behalen.

“@PeterSchiff is nu ergens zijn hersenen aan het uitkotsen. $28.000 is in het spel voordat we een terugval zien – en dan gaan we richting de 6-cijfers.”

Bron: Twitter

Bitcoin prijs richting $400.000

Max Keiser is zelfs van mening dat de Bitcoin prijs de komende jaren zal stijgen tot $400.000. In eerste instantie voorspelde Keiser een Bitcoin koers van $100.000, maar hij heeft dit gewijzigd naar $400.000.

Eerder gaf de bekende maker van het stock-to-flow (S2F) -model, PlanB, al aan dat de Bitcoin koers nu goed op weg is om $100.000 te bereiken, aangezien de prijs is gestegen naar jaarlijkse hoogtepunten.

Wat denken jullie? Gaat de Bitcoin koers doorstijgen of gaan we een daling tegemoet? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN