Bitcoin koers

Max Keiser: Bitcoin koers zal de komende jaren stijgen naar $400.000

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Max Keiser, een Bitcoin-investeerder en gastheer van het Keiser-rapport, is van mening dat de Bitcoin koers de komende jaren zal stijgen tot $400.000.

In eerste instantie voorspelde Keiser een Bitcoin koers van $100.000. Hij voorspelde dit cijfer al sinds 2011, maar nu is hij ervan overtuigd dat de Bitcoin koers vier keer hoger zo zal stijgen. Daarnaast is hij ervan overtuigd dat dit zal gebeuren omdat de Amerikaanse dollar op het punt staat om in te storten en uit te sterven.

Hij beweerde:

“Mijn target voor BTC sinds 2011 was $100.000 en ik heb dat onlangs verhoogd naar $400.000 De timing hangt af van wanneer de USD precies instort.”

Waarom zou de Amerikaanse dollar in gaan storten?

Sinds de Verenigde Staten geld bij blijft drukken, onder het mom van een ‘stimuleringsplan’, wordt algemeen aangenomen en verklaard door crypto- en financiële analisten dat de Amerikaanse dollar op een dag zal uitsterven. Zelfs personen, zoals Elon Musk, hebben kritiek geuit op het stimuleringsplan omdat het simpelweg bijdrukken van geld is, iets waarvan Musk en anderen zeggen dat het niet kan gebeuren zonder ernstige gevolgen.

Keiser volgde zijn eerste gedachten op met een tweet die suggereert dat Bitcoin mogelijk zo groot zal worden dat het in de toekomst zelfs zal concurreren met activa zoals goud en USD voor wereldwijde dominantie over de financiële ruimte.

Hij zei het volgende aan:

“Ik hou van concurrentie. Een paar jaar geleden zagen we enige concurrentie tussen altcoins die Bitcoin probeerden te vervangen. BTC verpletterde ze en alle belangrijke statistieken bewezen dat BTC wegrent met de markt en geen alt overleeft. Volgende stop: BTC concurreert rechtstreeks met goud en USD voor wereldwijde suprematie.”

Protesteren doet niks, koop Bitcoin!

Gisteren plaatsten we nog een artikel over Max Keiser met betrekking tot de laatste aflevering van de RT-show. In deze aflevering voerden hij en co-host Stacy Herbert aan dat de protesten met betrekking tot George Floyd net zo goed te wijten zijn aan economische onderdrukking als aan onderdrukking vanuit de politie.

Het eerste statement verwijst naar het drukken van geld vanuit de Fed, waardoor de rijkdom in handen komt van degenen die het dichtst bij de bron staan, terwijl de armen meer betalen om het te lenen. Daarentegen zijn leningen aan banken en grote bedrijven gratis of zelfs gesubsidieerd, wat betekent dat ze worden betaald om geld te lenen.

Keiser ging verder met:

“Zwart Amerika zal nooit gelijk zijn aan wit Amerika; ze zullen nooit gerechtigheid hebben in wit Amerika. Het enige waar ze op kunnen hopen is individuele soevereiniteit, en de enige manier om daar te komen is door Bitcoin te sparen – (het is) de beste manier om daar te komen.”

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN