Bitcoin bull markt

BitMEX CEO geeft aan dat we in een bull markt zitten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Jullie hebben het allemaal vast wel meegekregen dat de Bitcoin koers flink op stoom is. De koningsmunt wist de afgelopen dagen flink te stijgen en heeft nu zelfs de felbegeerde $10.000-grens overschreden.

Het is een f*cking bull markt

Dit veroorzaakte natuurlijk veel opwinding in de cryptocurrency-gemeenschap, en een definitief bewijs hiervan is de reactie van Arthur Hayes – de CEO van één van de toonaangevende Bitcoin-derivatenbeurs, BitMEX.

Arthur Hayes, de CEO van BitMEX, staat bekend om zijn excentrieke gedrag en grappige opmerkingen. Zo zei de CEO begin juni, toen BitMEX BCH/USD-contracten ging aanbieden, het volgende:

“BCHUSD perp is nu live. Welke shitcoin moet BitMEXdotcom hierna vermelden?”

Vandaag realiseerde de Bitcoin koers een beweging boven de $10.000, tot $10.320 op Binance. De opmerkingen van Hayes stelden wederom niet teleur. Hij tweette het volgende:

Bron: Arthur Hayes op Twitter

En hoewel het sentiment in de markt op dit moment absoluut positief is, is het belangrijk om te onthouden dat er een serieuze weerstand te wachten staat op $10.500. Dit niveau is erg belangrijk voor het voorwaartse momentum van de Bitcoin koers.

Voorzichtigheid is geboden

En hoewel de stem van Hayes in de gemeenschap velen zal aanspreken, is Changpeng Zhao, de CEO van de grootste cryptocurrency-exchange Binance, wat meer ingetogen. Zo riep de CEO, terwijl de Bitcoin koers zijn opwaartse momentum doorzet, op tot voorzichtigheid.

Hij tweette het volgende:

Bron: CZ op Twitter

“Als het winterijs begint te ontdooien en meer mensen in de crypto komen, leer dan alstublieft risicomanagement. Zet niet alles op het spel wat u heeft voor één trade of zelfs maar één activa. Blijf SAFU.”

CZ gaf echter ook al snel toe dat hij zijn eigen advies niet opvolgt.

Bron: CZ op Twitter

“Ik volg dit advies zelf niet op, aangezien ik 99% van mijn nettovermogen in één activa heb. Maar ik heb wel een groter kussen. En ik ben nog steeds een ondernemer.

De situatie van iedereen is anders. Beheer uw risico dienovereenkomstig.”

$10.500 is de volgende hindernis

Eerder vandaag plaatsten wij nog een artikel waarin duidelijk werd dat we nu vooruit moeten kijken naar de $10.500. Deze grens is inmiddels verbroken en volgens Vijay Ayyar, hoofd van de bedrijfsontwikkeling bij cryptocurrency-beurs Luno, ligt de weg naar $15.000 nu open:

“Wat we momenteel zien gebeuren, is in potentie her-accumulatie door grote spelers, samen met kleinere handelaren, in een poging om BTC hoger dan 10K en in het bijzonder voorbij 10.5K te brengen, wat het grote weerstandsniveau is, waar BTC heeft voor het laatst een hoogtepunt bereikt. We hebben het niveau van 10,5K nog steeds niet verbroken, als dat gebeurt, loopt BTC waarschijnlijk op tot 15K. Alle tekenen wijzen daar op dit punt op.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN