Neo gaat samenwerken met Chinese Blockchain-based Service Network

Het is al enige tijd geleden dat er groot nieuws te melden was over het bekende cryptocurrency-project Neo. Nu is echter nieuws naar buiten gekomen dat het project een strategische samenwerking is aangegaan met het Chinese Blockchain-based Service Network, een leverancier van tools voor ontwikkelaars die blockchain-oplossingen bouwen. Dit volgens een officiële Medium-post van Neo.

Het bericht legde het doel van BSN als volgt uit:

“BSN heeft als doel om het huidige hoge kosten-probleem van de ontwikkeling en implementatie van blockchain-applicaties op te lossen, door een openbare blockchain-resourceomgeving te bieden voor ontwikkelaars met sterk verlaagde kosten voor ontwikkeling, implementatie, bediening, onderhoud, connectiviteit en supervisie van blockchain-applicaties, om de ontwikkeling en universele acceptatie van blockchain-technologie te versnellen.”

Het Neo-netwerk zal dienen als één van de eerste openbare blockchains die door het BSN-team zal worden geïntegreerd, en het zal nauw samenwerken met andere grote spelers zoals het Informatiecentrum van de Chinese staat, China UnionPay en China Mobile om hun doel te bereiken.

Als onderdeel van de integratie zal Neo BSN global public nodes draaien en portals, om ontwikkelaars te helpen zich te concentreren op het ontwerpen van potentiële producten in plaats van zich zorgen te maken over problemen en complexiteiten.

Da Hongfei, oprichter van Neo, zei het volgende over de samenwerking:

“In de afgelopen tijd is blockchain geaccepteerd als een potentiële speler in het industriële domein. Bedrijven en zakelijke entiteiten streven ernaar om de lucratieve functies van de new-age technologie te benutten door deze op meerdere gebieden in te zetten. De BSN-toolbox streeft ernaar de hoge kosten naar beneden te halen in verband met de ontwikkeling en implementatie van blockchain-applicaties.”

Hongfei sloot af met:

Het biedt een openbare blockchain-oplossing voor ontwikkelaars waar ze hun intelligentie kunnen gebruiken om aanzienlijk te profiteren van lagere kosten voor ontwikkeling, implementatie, bediening, beheer, verbinding en testen van blockchain-use-cases.”

Vanaf 10 augustus hebben ontwikkelaars toegang tot de diensten van Neo via de vernieuwde website van BSN.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!