Brave Browser gaat Gemini-widget integreren

Brave werkt samen met crypto-exchange Gemini om zijn gebruikers cryptocurrencies te laten verhandelen vanuit de privacygerichte browser zelf. Dit volgens een artikel dat vandaag op CoinDesk verscheen.

Gebruikers kunnen cryptocurrencies rechtstreeks kopen, verhandelen, verdienen en opslaan via Brave. De Gemini-widget is momenteel beschikbaar in Brave’s Nightly-versie en zal naar verwachting “in de komende weken” live gaan, samen met algemene release van Brave, aldus Gemini.

Het nieuws komt drie maanden nadat de browser vergelijkbare partnerships is aangegaan met Binance en Binance.US. De Binance-widget, die in de Brave-browser is ingebouwd, biedt gebruikers de mogelijkheid om in te loggen op hun Binance account. Daarnaast kunnen gebruikers cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen, converteren en storten, en zien hoeveel cryptocurrency ze op Binance-account hebben.

Brave lijkt de afgelopen maanden meer aandacht te hebben besteed aan crypto-markt, en bracht vorige week het nieuws naar buiten dat het samenwerkt met de Japanse crypto-beurs BitFlyer om een ​​crypto-portemonnee voor gebruikers te ontwikkelen.

Brave, onder leiding van voormalig Mozilla-directeur Brendan Eich, heeft momenteel meer dan 15,4 miljoen maandelijkse en meer dan 5,3 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. De in San Francisco gevestigde Browser-maker haalde in minder dan 30 seconden $35 miljoen op via haar ICO in 2017.

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency.

Heb je de browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!