Binance besteed $50.000 op Twitter voor #BNB emoji

Binance wordt de derde cryptocurrency, na Bitcoin (BTC) en Crypto.com (CRO), die eigen hashtag emoji gaat krijgen op Twitter. De trend begon toen Twitter CEO Jack Dorsey een Bitcoin emoji toevoegde op het platform wanneer je #Bitcoin of #BTC gebruikt.

Bron: Twitter

De mede-oprichter lijkt zichtbaar enthousiast te zijn over de cosmetische verandering en schrijft:

“Ik denk dat ik hier gewoon heel de dag kan zitten en random #BNB-tweets van mensen retweeten.”

Nu is het echter zo dat Twitter brand emoji’s in feite kunnen worden gekocht. Hoewel het enige bevestigde rapport een prijs van $1 miljoen aangaf, lijkt de prijs aanzienlijk lager te zijn voor cryptobedrijven. Zo zei Larry Cermak, een crypto-verslaggever, dat er niet veel meer nodig is dan $50.000 aan advertentie-uitgaven en je krijgt (meestal) een eigen emoji.

Binance wordt 3 jaar oud

De beurs heeft verder bevestigd dat de emoji deel uitmaakt van een advertentiecampagne voor Binance’s derde verjaardag. De aanwijzing hiervoor is de #BinanceTurns3 hashtag, die ook de Binance-emoji bevat.

De exchange lijkt een viral marketingcampagne te hebben gelanceerd om gebruikers een non-fungible token van Binance te laten ontvangen. Deelnemers moeten het bedrijf volgen op alle belangrijke sociale media en de content delen met #BinanceTurns3.

De competitie duurt één week tot 7 juli, een week voor het jubileum op 14 juli.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!