Bitcoin bullmarkt

Aantal niet-verplaatste Bitcoin bereikt nieuw record. Komt er een nieuwe bull run aan?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Goed nieuws voor alle Bitcoin (BTC) -fans. Het is namelijk zo dat het aantal Bitcoin, die meer dan een jaar niet zijn verplaatst, momenteel ruim 61,59% van het totale aanbod is. Dit is wederom een nieuw record voor Bitcoin, volgens blockchain gegevensprovider Glassnode.

Het bedrijf tweette het volgende op zondag 29 juni:

“De laatste keer dat we deze hoeveelheid Bitcoin zagen die meer dan een jaar niet meer verplaatst was, was begin 2016 – voorafgaand aan de bull run van BTC naar $20k.”

Bovendien bedraagt ​​de hoeveelheid Bitcoin die in de afgelopen twee jaar niet is verplaatst ongeveer 44%, en nadert ook een nieuw record. Deze gegevens tonen aan “dat we ons in een periode van aanhoudende hodling bevinden”, beweerde Glassnode in zijn laatste publicatie van “The Week On-Chain”. Het bedrijf voegde hier het volgende aan toe:

“Dit duidelijke hodling-gedrag is macro-bullish voor Bitcoin, en ondersteunt het verhaal dat BTC een store-of-value is.”

Glassnode vervolgde:

“Het toont aan dat investeerders overweldigend geloven dat BTC tegen de huidige prijzen het waard is om vast te houden in plaats van te verkopen – wat suggereert dat het sentiment een prijsstijging bevordert.”

Hoewel deze gegevens voornamelijk bullish lijken te zijn, wees Twitter-gebruiker “Joseph” erop dat dit misschien niet het geval is. Hij onderzocht de laatste twee keer dat dit gebeurde. Een was in 2012, wat direct voorafging aan een Bitcoin bull run. Hij legde echter uit dat in 2014 de nog niet bereikt was, en voegde eraan toe dat “er een verlengde consolidatieperiode resteerde voordat de bull run begon.”

Ondertussen heeft het onderwerp van wanneer de volgende Bitcoin bull run zal plaatsvinden veel aandacht gekregen. Zo plaatsten wij onlangs een artikel over analist Willy Woo. De analist had namelijk een tweet geplaatst over een nieuw prijsmodel waaraan hij werkte en gaf verder aan dat het model suggereert dat de nieuwe bull run volgende maand kan gaan plaatsvinden.

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN