cryptocurrencies economische vrijheid

Max Keiser: Protesteren doet niks, koop Bitcoin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De populaire tv-persoonlijkheid Max Keiser gaf in zijn laatste editie van zijn RT-show aan dat Bitcoin (BTC) de enige effectieve manier voor Amerikanen is om zichzelf macht te geven, en ging verder met aangeven dat protesteren niet werkt.

Economische onderdrukking

De Federal Reserve heeft de ongelijkheid verergerd dankzij haar reactie op COVID-19, voerden hij en co-host Stacy Herbert aan. Ze gingen verder met stellen dat de protesten met betrekking tot George Floyd net zo goed te wijten zijn aan economische onderdrukking als aan onderdrukking vanuit de politie.

Het eerste statement verwijst naar het drukken van geld vanuit de Fed, waardoor de rijkdom in handen komt van degenen die het dichtst bij de bron staan, terwijl de armen meer betalen om het te lenen. Daarentegen zijn leningen aan banken en grote bedrijven gratis of zelfs gesubsidieerd, wat betekent dat ze worden betaald om geld te lenen.

Keiser ging verder met:

“Zwart Amerika zal nooit gelijk zijn aan wit Amerika; ze zullen nooit gerechtigheid hebben in wit Amerika. Het enige waar ze op kunnen hopen is individuele soevereiniteit, en de enige manier om daar te komen is door Bitcoin te sparen – (het is) de beste manier om daar te komen.”

Volgens Keiser negeren de protesteerders de realiteit van de situatie – om persoonlijke verandering teweeg te brengen, moeten ze hun financiële soevereiniteit terugnemen.

Hij zei het volgende hierover:

“Een standbeeld afbreken doet niets, marcheren op straat doet niets, stemmen op mensen voor een bepaalde functie waarvan je denkt dat ze je zullen helpen, doet niets, niets van dat alles werkt.”

Hij vervolgde met:

“Ik vertel je, als blanke mannelijke Boomer Wall Street-carrièremaker, dat ik daarom zou lachen, zoals mijn broeders dit ook zouden doen – het doet niets.”

De Fed gaat deze schuld nooit meer rechttrekken

De show belichtte vervolgens de toekomst van het economische beleid van de Fed. Volgens gast Stephen Roach, een Yale-econoom, heeft COVID-19 de positie van de centrale bank voor eens en altijd vervloekt.

Roach is van mening dat de onvoorstelbare balans van de Fed van $7,2 biljoen nooit zal krimpen door de economie te ondersteunen, van aandelenmarkten tot het opkopen van obligaties.

In 2008 bedroeg de balans bijvoorbeeld 800 miljard dollar en was hij al voor de pandemie gedoemd.

Hij zei het volgende:

“Nu is de Fed eigenaar van de schatkistmarkt, de muni-markt, de markt voor bedrijfsobligaties, de markt voor junk-obligaties, de CLO-markt en bij volmacht de huizenmarkt en de aandelenmarkt.

Ze zullen die balans nooit meer goed kunnen maken – ze zijn eigenaar van deze markten en zodra ze het verlaten, zullen ze sneller en harder crashen dan ooit tevoren.”

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN