Suzhou in China lanceert blockchain notaris programma

Een blockchain aangedreven pilotprogramma zal notarisdiensten aanbieden in de stad Suzhou, China. Dit volgens nieuwswebsite China Quality News.

Het proefplatform is ontwikkeld door het Suzhou Municipal Market Supervision Bureau en het Suzhou Municipal Bureau of Justice. De autoriteiten hebben naar verluidt bekendgemaakt dat deze blockchain programma miljoenen burgers toegang zal bieden tot juridische en overheidsinstellingen via internet.

Alle bestanden zullen in de cloud opgeslagen worden en opnames van de patiënten zullen gedeeld worden met de betrokken notarissen voor juridische doeleinden.

1xbit

Suzhou Notary Chain

Het netwerk zal de ‘Suzhou Notary Chain’ worden genoemd en zorgt ervoor dat de administratieve wetshandhaving eenheid in staat is om het systeem te gebruiken voor officiële fraudebestrijdingsproces. Bovendien zal het hele proces uitgevoerd worden via gedeelde bestanden op het cloudplatform wanneer zich een geschil voordoet.

Op dit moment worden audio- en videobestanden opgeslagen in een wetshandhavingsdatabase. Met het nieuwe programma zal de op blockchain gebaseerde notarisdienstenplatform alles opslaan, van opname tot distributie. Dit zorgt voor gemakkelijke gegevensopslag, hoge beveiliging, niet-geknoei en traceerbaarheid, wat de transparantie van de administratieve rechtshandhaving zal verbeteren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!