Samsung Galaxy Store Tron

Blockchain e-sports streamingplatform THETA.tv zal beschikbaar worden op Samsung smartphones

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Blockchain esports streamingplatform THETA.tv zal binnenkort beschikbaar zijn op de nieuwe smartphones van Samsung, genaamd Galaxy S20, die naar de Verenigde Staten worden verzonden.

Volgens een Medium-bericht dat vandaag gepubliceerd is, zal THETA.tv worden opgenomen in de Samsung Daily-app, die ook wordt geüpgraded om de tv-service naar alle bestaande Galaxy S10-, S9-, Note10- en Note9-apparaten te brengen. Dat zal het potentiële wereldwijde bereik van Theta uitbreiden naar meer dan 75 miljoen smartphones en tablets, aldus het bericht.

Bron: Theta Network Medium

THETA.tv wordt ondersteund door de Theta-blockchain, waarmee gebruikers TFUEL-tokens kunnen verdienen tijdens het bekijken of streamen van content.

De mede-oprichter en CEO van Theta Labs, Mitch Liu, zei het volgende:

“Theta heeft de afgelopen twee jaar samengewerkt met verschillende Samsung-groepen, nadat Samsung NEXT in 2017 in het bedrijf had geïnvesteerd. We zijn verheugd om onze relatie met Samsung verder uit te bouwen door THETA.tv te lanceren, mogelijk gemaakt door onze blockchain technologie, en TFUEL-beloningen voor miljoenen mobiele gebruikers van Samsung.”

Samsung Daily is een platform voor het ontdekken van inhoud voor nieuws, multimedia, sport, games en meer, en wordt standaard vooraf geïnstalleerd op alle nieuwe Samsung Galaxy- en Note-apparaten. De verdiende beloningen kunnen op THETA.tv worden gedoneerd aan streamers en/of content-makers die op THETA.tv actief zijn. Het bedrijf beschreef het als volgt:

“In tegenstelling tot een typische eenrichtingsverkeer-streaming-format, biedt THETA.tv binnen Samsung Daily gebruikers een interactieve gebruikerservaring met in-line live videostreaming, zonder dat ze apps hoeven te installeren of een aparte browser hoeven te openen. Bovendien kunnen gebruikers beloningen verdienen, die worden aangedreven door Theta blockchain, chatten met andere THETA.tv-gebruikers en donaties doen aan streamers.”

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN