Bitcoin Nieuws

J.K. Rowling geeft Bitcoin veel exposure en Elon Musk onthult hoeveel Bitcoin hij heeft

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De afgelopen dagen hebben we al meerdere artikelen gewijd aan J.K. Rowling en haar Bitcoin (BTC) tweets. Gisteren plaatsten wij nog een artikel waarin Rowling aangaf dat ze spijt had dat ze er ooit over begonnen was. Dit omdat ze een spervuur van comments en privéberichten kreeg van mensen die haar wilden overtuigen van de kracht van de koningsmunt.

Begrijpelijk werd J.K. Rowling hier gek van en ze tweette het volgende:

Mijn vermeldingen staan ​​nog steeds vol met mensen die mij proberen ertoe te brengen om Bitcoin te kopen of om het uit te leggen aan mij. Dit is erg aardig van je, maar ik zweer het je, ik voel me nu volledig opgeleid over dit onderwerp.”

Ze uitte ook haar spijt door het volgende te zeggen:

“Dit begon als een grap, maar nu ben ik bang dat ik nooit meer zal kunnen inloggen op Twitter, zonder dat iemand boos wordt. Ik heb geen Bitcoin. Op een dag zie je een verwarde oude vrouw op straat, die een Harry Potter-boek probeert te ruilen voor een aardappel. Wees aardig. Ze probeerde het te begrijpen.”

Een hoop exposure voor Bitcoin

Terwijl sommigen dit als een klap voor de crypto zagen, omdat Rowling de industrie dwaas en onvolwassen liet lijken, is er een zilveren randje. Zoals prominente Bitcoin-commentator en voorstander Vijay Boyapati opmerkte, begrijpt Rowling Bitcoin misschien niet, maar ze “heeft de afgelopen dagen veel van haar 14,6 miljoen volgers hun eerste blootstelling eraan gegeven.”

Hij tweette het volgende:

Inderdaad, Rowling haar twintigtal tweets over Bitcoin hebben duizenden likes en evenveel reacties opgeleverd, wat aangeeft dat honderdduizenden mensen zijn blootgesteld aan de cryptocurrency-gemeenschap. Of de volgers van Rowling al dan niet zullen worden ‘bekeerd’ naar BTC-houders, valt echter nog te bezien.

Elon Musk onthulde hoeveel Bitcoin hij heeft

Dit was niet de enige zilveren randje die Rowling haar recente interacties met de cryptocurrency-gemeenschap creëerden.

Hoewel Elon Musk zich sowieso al af en toe uitliet over cryptocurrencies, besloot hij zich bij in het gesprek te mengen. Reagerend op de opmerking van de auteur dat Bitcoin een heleboel “bla bla bla” is, antwoordde Musk:

“Daar komt het ongeveer op neer, hoewel de enorme valuta-uitgifte door centrale banken van de overheid heeft voor Bitcoin Internet 👻 geld ervoor gezorgd dat het er in vergelijking solide uit ziet.”

De legendarische miljardair gaf echter ook aan dat hij nog steeds slechts ongeveer 0,25 BTC (€2.250) bezit.

Wil je traden in cryptocurrencies op een Nederlandse beurs, maar heb je nog geen account op Bitcoinmeester? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN