Bitcoin Nieuws

Volgens Raoul Pal kan de Bitcoin koers stijgen tot $1 miljoen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De voormalige macro-hedgefondsmanager Raoul Pal legde in een reeks tweets uit hoe de grafieken, van de recente prijsactie van Bitcoin (BTC), hem vertelt dat de huidige bull run de Bitcoin koers mogelijk richting de $1 miljoen zou kunnen duwen.

Voordat Raoul in 2005 de macro-economische onderzoeksdienst Global Macro Investor oprichtte, was hij medeverantwoordelijk voor het GLG Global Macro Fund in Engeland. Pal heeft ook gewerkt bij Goldman Sachs, waar hij samen de Europese verkoopactiviteiten van hedgefondsen in aandelen leidde.

$1 miljoen Bitcoin kan gaan gebeuren

De Bitcoin koers bereikte donderdag meer dan de $10.000, voordat hij terugkeerde naar de huidige koers van bijna $9.900. De koers is meer dan verdubbeld sinds half maart toen de prijs onder de $4.000 uitkwam. Slechts een paar uur nadat de Bitcoin koers boven de $10.000 was gekomen, dook Pal op Twitter. Hij legde uit hoe de grafieken hem vertellen dat de huidige bull run de prijs ‘potentieel’ zou kunnen verplaatsen richting de $1 miljoen.

Hij zei verder:

“Wat er ook gebeurt, na een KEY technische onderbreking zoals vandaag, is de kans op enorm hogere prijzen dramatisch gestegen. En dit wordt bevestigd door de stock-2-flow-modellen van PlanB en de uitbraak is precies rondom de halvering.

Voeg daaraan toe dat de centrale banken van de GEHELE werelden hun valuta’s zien instorten tot de almachtige dollar (BRL, TRY, ARG, enz.) of ze drukken geld als GEKKEN.

ENORME kwantitatieve versoepeling fiat ontmoet het hardste geld dat automatisch kwantitatief strakker wordt. BTC wint.

Dit is één van de beste set-ups in elke activaklasse die ik ooit heb gezien … technische, fundamentele geldstroom, etc. Allemaal in één.

Nogmaals, om duidelijk te zijn, zelfs als het een kans van 90% is, betekent het niet dat het zeker gaat gebeuren … Ik kan en zal het mis hebben … vaak en dramatisch.

Veel succes.

Verwacht VERSCHRIKKELIJKE volatiliteit (zowel omhoog als omlaag) maar u kunt geen 5x 10X 100x rendementen behalen zonder grote risico’s, dus wees voorzichtig met hoeveel u erin steekt.

Het voelt altijd alsof je te weinig hebt ingezet totdat je dit niet meer voelt, en dan zou je willen dat je niet zoveel had ingezet.”

Paul Tudor Jones gelooft ook in Bitcoin

In een eerder artikel van vandaag werd duidelijk dat de miljairdair Paul Tudor Jones, Bitcoin ook ziet als een afdekking tegen de inflatie die hij ziet als gevolg van het drukken van geld door de centrale bank.

Het artikel geeft aan dat het hem herinnert aan de rol die goud speelde in de jaren zeventig. Hij zei het volgende:

“De beste strategie om de winst te maximaliseren is om het snelste paard te bezitten. Als ik gedwongen ben te voorspellen, is mijn gok dat het Bitcoin zal zijn.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN