MyCryptoMixer: inzicht in de beste Bitcoin-mixer van 2020

Privacygerichte oplossingen voor crypto-transacties evolueren en innoveren sneller dan ooit. Er zijn oplossingen zoals VPN’s, Stealth-adressen, Bitcoin-mixers en de Tor-browser.

Momenteel blijft Bitcoin (BTC) grotendeels onbetwist en domineert het de keuze van veel mensen voor de beste cryptocurrency om in te investeren. Het is niet verwonderlijk dat het ook de standaard is geworden voor cryptocurrencies, wat op zijn beurt weer gezorgd heeft voor een golf van spin-off cryptocurrencies, gebouwd op een gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk, bekend als blockchain.

Nu cryptocurrencies voeten aan de grond krijgen op de financiële markt vanwege de grote volatiliteit van investeringen, wordt er een sterke oproep van regeringen over de hele wereld en financiële instellingen gedaan om know-your-customer (KYC) en anti-witwas (AML) -naleving op cryptocurrency investeringen te implementeren. Hoewel deze bureaucratische maatregelen worden geïmplementeerd in het belang van de bescherming van gebruikers van cryptocurrency-platforms, kunnen ze de privacy van de gebruiker verder schenden door de anonimiteit in cryptocurrency-gerelateerde transacties te voorkomen.

Ik heb toch geen anonimiteit nodig?

Anonimiteit lijkt misschien van groot belang voor hackers of individuen die illegale transacties willen uitvoeren, maar het is even cruciaal voor alle enthousiaste gebruikers van cryptocurrency. Met verhoogde anonimiteit zullen gebruikers niet beperkt zijn tot voorschriften die het gebruik van cryptocurrency belemmeren, en ze zullen ook hun privacy kunnen verbeteren en behouden in de hypergeconnecteerde wereld waarin we ons vandaag in bevinden.

Het correct instellen van uw anonimiteit met cryptocurrencies is vergelijkbaar met het beheren van uw digitale voetafdruk. Het wissen van het spoor van uw transactiegegevens kan het niveau van financiële privacy maximaliseren en de vooruitgang in technologie heeft betere maatregelen geboden, die u vanaf het begin kunnen beschermen tijdens uw aankoop van cryptocurrencies. In het bijzonder wint een geweldige methode aan bekendheid binnen de crypto-markt, waarmee u uw Bitcoin-transacties onvindbaar mee kan maken en volledige anonimiteit mee kan bereiken. Deze methode is algemeen bekend als Bitcoin-mixing of tumbler

Op dit moment zijn er vier hoofdrolspelers als het gaat om opmerkelijke effectieve cryptocurrency-menging, SmartMix, BitcoinLaundry, MyCryptoMixer en Privcoin. Zij werken hun platforms regelmatig bij om tegemoet te komen aan een breed scala aan relevante functies die nuttig zijn voor hun gebruikers. Weet u niet zeker welke voor u geschikt is?

Maak je geen zorgen. We hebben ze allemaal geprobeerd en kunnen nu definitief advies geven over onze keuze als de Bitcoin-mixer of -tumbler van 2020. Lees dus snel verder voor onze nummer 1, genaamd MyCryptoMixer (MCM), als de beste Bitcoin-mixer van 2020, dankzij het brede scala aan noodzakelijke functies en betaalbaarheid.

Wat is een Bitcoin Mixer of Tumbler

De termen tumblers en mixers worden vaak door elkaar gebruikt. Voor degenen die niet bekend zijn met de service; cryptomixing wordt vaak een online service genoemd waarbij de cryptocurrency van de gebruiker versluierd is en later hetzelfde bedrag ontvangt uit de pool van de miner door middel van een gerandomiseerde crypto-vervangingsfunctie. Dit zorgt er voor dat sporen verwijderd worden en volledige anonimiteit gegarandeerd wordt. Daarom zijn gemixede transacties veel moeilijker te volgen op de blockchain.

Simpel gezegd, voor elke 1 BTC die naar de cryptomixer wordt gestuurd, wordt een gelijk bedrag van 1 BTC (willekeurig getrokken uit de Bitcoin-pool van de mixer) teruggestort in uw portemonnee of opnieuw verdeeld in meerdere portefeuilles, en verbreekt de linkability of traceerbaarheid tussen adressen als resultaat. Houd er rekening mee dat deze externe mixproviders een klein bedrag aan kosten in rekening zullen brengen om hun diensten mogelijk te blijven maken.

Nu u meer bekend bent met het concept van mixen, laten we eens kijken naar de beste Bitcoin Mixer van het jaar en hoe deze zijn concurrenten overtreft in termen van volledige anonimiteit en veiligheid.

MyCryptoMixer: de keuze van het volk

MCM’s bekendheid is waarschijnlijk te danken aan het vertrouwde en gebruiksvriendelijke Bitcoin-mixplatform in vergelijking met andere mixers op de markt. In combinatie met zijn no-nonsense privacybeleid dat zijn gebruikers beschermt, en essentiële functies die nodig zijn voor een succesvol versluieringsproces, hebben ze een mooie fanbase opgebouwd van enthousiaste crypto-gebruikers die privacy op prijs stellen.

Hoewel ze momenteel alleen de best presterende cryptocurrency ondersteunen, Bitcoin, zijn er plannen om ondersteuning uit te rollen voor andere cryptocurrencies, zoals Ether (ETH), op basis van de feedback van de community. Als People-First-serviceprovider zijn ze voortdurend op zoek om te innoveren en te voorzien in de veranderende eisen van haar gebruikers.

MCM is ook één van de weinige mixers op de markt die zowel TOR als Clear Web mixing ondersteunt, en technisch onderlegde individuen toegang biedt tot de mixingservice via het anonieme TOR-netwerk. Het is ook vermeldenswaard dat er absoluut geen accountregistratie vereist is voor hun service, waardoor de transactie later veel moeilijker te traceren is.

Via onze tests wordt ook gesuggereerd dat er geen maximumlimiet is, wat zich vertaalt in een brede hoeveelheid BTC die wordt geaccepteerd om te mixen. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om maximaal vijf bestemmingswallet-adressen te selecteren, waardoor de complexiteit van het traceren van transacties vanuit externe analytische tools toeneemt.

Sommige mixers gebruiken om verschillende redenen de transactielogboeken zo lang als zeven dagen, maar MCM is ontworpen om gebruikers prioriteit te geven aan zijn belofte. Om veiligheidsredenen worden logboeken slechts 24 uur bewaard, voordat ze automatisch door de provider worden verwijderd. Deze beslissing is genomen voor de onwaarschijnlijke gebeurtenis waarbij de database om een of andere reden aangetast is, waardoor het lekken van transactiegegevens van zijn gebruikers in gevaar komt.

Eenvoudige stappen om te mixen op MyCryptoMixer

MCM staat bekend om zijn gemakkelijke installatie door zijn gebruiksvriendelijke interface. In de meeste gevallen is het mixproces op het platform een ​​zeer eenvoudig proces van 4 stappen en duurt het minder dan vijf minuten om te voltooien, zoals hieronder kort wordt uitgelegd:

Stap 1: Zorg ervoor dat het webadres correct is

Zoals eerder vermeld, biedt MCM de gebruiker toegang tot zijn mixingservice via zowel Clear Web als TOR anonieme browser. De eerste stap is ervoor te zorgen dat het websiteadres (https://mycryptomixer.com en http://mymixerxtukle6mo.onion) correct is. Het is bekend dat er een groeiend aantal phishing-aanvallen gebeuren, waarbij scammers op elkaar lijkende websites maken om gebruikers te misleiden om informatie in te voeren, die hun identiteit en crypto-activa in gevaar kan brengen. Gebruik voor een optimale ervaring een desktopbrowser om de website te bezoeken en klik vervolgens op het ‘Bitcoin-pictogram’ om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 2: Configureer uw bestemmingsadres(sen)

Het eerste deel van het mixproces bestaat uit het configureren van het bestemmingsadres (of de ontvanger), de overdrachtstijd, de verdeling van het geld en de door de gebruiker gewenste mixkosten (tussen 0,50% en 5,00%), wat toevallig één van de laagste mixkosten op de markt is.

Met de eenvoudige interface van MCM kan de gebruiker de relevante velden eenvoudig invullen, hetzij door tekstinvoer of door de waarden aan te passen met een schuifregelaar. Het platform stelt de gebruiker in staat om tot 5 bestemmingsadressen op te geven. Bovendien krijgen terugkerende gebruikers, die eerder MCM hebben gebruikt, een “MyCryptoCode”. Deze unieke code stelt de gebruiker in staat het privacyproces te versterken door te voorkomen dat eerder gemixede munten opnieuw verschijnen in hun volgende gemixede portemonnee-adressen.

Stap 3: Stuur de Bitcoin naar de mixer

Na voltooiing van de invoer van de verplichte velden worden gebruikers naar de volgende pagina gebracht waar ze het ‘verzendende’ Bitcoin-walletadres te zien krijgen. Om het anonieme proces te verbeteren, krijgen gebruikers de vereiste BTC-hoeveelheid te zien, zoals aangegeven door de mixer. Dit is om ervoor te zorgen dat elke transactie uniek is, waardoor alle mogelijkheden voor het volgen van deze transacties, via het activiteitenpatroon van de gebruiker, worden geëlimineerd.

Stap 4: uw gemengde munten verwerken

Voordat het mengproces is voltooid, worden gebruikers naar een mix-statuspagina gebracht waar de transactiestatus wordt weergegeven. Er is op dit moment geen actie vereist van de gebruiker. Zolang alle, door de gebruiker verstrekte, informatie nauwkeurig is, is het mixproces voltooid.

Afronding van de succesvolle overdracht van uw gemixede munten

Als klantgerichte Bitcoin-mixer biedt MCM zijn gebruikers de mogelijkheid om 24 uur per dag ondersteuning te krijgen in het geval van een transactiegeschil. Hoewel de meeste mixers aan het einde van het mixproces ondersteuning bieden, zijn ze de enige die de mixervaring van de gebruike, van begin tot eind, echt ondersteunen.

Voor een meer diepgaande zelfstudie over het gebruik van MCM, kunt u hun uitgebreide handleiding raadplegen over hoe u aan de slag kunt gaan.

Zorgen voor een veiligere Crypto-ervaring

Het is veilig om te zeggen dat alle mixers gelijk zijn, omdat ze zowel voor- als nadelen hebben, afhankelijk van het gebruik van de gebruikers. MyCryptoMixer (MCM) onderscheidt zich van de concurrentie op basis van niet alleen de betaalbaarheid en betrouwbaarheid die MCM te bieden heeft, maar ook door hun onberispelijke klantenservice. Ze zijn tenslotte, als de beste Bitcoin-mixer van het jaar, gemaakt met het idee om de anonimiteit en privacy voor zijn gebruikers te handhaven.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!