Binance betaalpas

Binance gaat wellicht een crypto-betaalpas lanceren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance werkt aan de lancering van een crypto-betaalpas. Dit volgens een artikel dat vandaag op The Block verscheen.

Een anonieme bron voorzag The Block van een link naar een website waar de Binance betaalpas te zien is. De site biedt “A Crypto Debit Card for The World.”

De website, GetBinanceCard.com, maakt reclame voor de Binance-kaart, die zegt dat gebruikers “uw favoriete cryptocurrencies in uw Binance-kaartportemonnee kunnen laden en wereldwijd kunnen uitgeven bij winkels die VISA accepteren”.

De website is geregistreerd door Moon Tech Pty Ltd, die is geregistreerd in Queensland, Australië en is op 22 februari van dit jaar opgezet. WHOIS-gegevens geven aan dat de website is geregistreerd op 22 januari.

Op de pagina met het privacybeleid van de site staat een lijst met soorten persoonlijke informatie die kunnen worden verzameld tijdens het aanmelden, met name dat:

“U deze informatie rechtstreeks aan ons kunt verstrekken, of door in te loggen met een derde partij, waaronder (maar niet beperkt tot) uw Binance-account.”

Het is op dit moment onduidelijk welke cryptocurrencies worden ondersteund door de aangeboden debetkaart of in welke landen deze mogelijk beschikbaar gaat zijn voor gebruik. Hoewel de website een call-to-action bevat om interesse te registreren, biedt het momenteel geen mogelijkheid om dit te doen. Er is geen lanceringsdatum bekend.

Een tweede website voor de pinpasdienst maakt melding van het in Australië gevestigde bedrijf, maar in tegenstelling tot de andere website kunnen gebruikers hun interesse registreren. Een link naar het privacybeleid keert terug naar GetBinanceCard.com.

Noch Binance, noch GetBinanceCard.com hebben commentaar gegeven op het nieuws.

Het is voor ons nog niet duidelijk of het 100% betrouwbaar is. Hierdoor adviseren wij om officiële berichten af te wachten vanuit Binance. Zodra we meer weten, zullen we dit op onze website plaatsen.

Begin 2016 nam Binpen CEO Changpeng Zhao deel aan een Ask-Me-Anything-sessie, waarin werd gevraagd naar een Binance-specifieke debetkaart. Volgens een gepubliceerde transcriptie zei hij over het onderwerp het volgende:

“We zijn nog niet van plan om een ​​Binance-creditcard of -betaalkaart aan te bieden. We werken samen met andere externe partners om dit mogelijk te maken. Dus ja, we zoeken ook partners op die gebieden.”

Coinbase lanceerde in april 2019 een soortgelijk initiatief in het VK. Met de bankpas kunnen gebruikers cryptocurrencies rechtstreeks vanaf hun Coinbase-accounts uitgeven. De pinpas is momenteel niet beschikbaar in de Verenigde Staten, maar is toegankelijk in 29 Europese landen, waaronder Nederland. De debetkaart van Coinbase ondersteunt tien munten, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP en DAI.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN