Microsoft Blockchain

Microsoft Azure gaat non-fungible tokens uitgeven

Microsoft’s blockchain-compatibele cloudplatform, Microsoft Azure, heeft de “Azure Heroes” blockchain non-fungible tokens (NFT) aangekondigd. Dit volgens een aankondiging die op 4 december door Microsoft gedaan werd.

De tokens vertegenwoordigen cartoonachtige dassen (een woordspeling op het Engelse woord ‘badge’) en zijn bedoeld om positief gedrag in de gemeenschap van Azure te belonen. Elke das heeft een beperkt aanbod van slechts 100 eenheden tot 10.000. Het bedrijf zei het volgende:

“Azure Heroes wil individuen belonen voor verifieerbare daden zoals coaching, demo’s maken, voorbeeldcode bouwen, bloggen over Azure of bepaalde uitdagingen voltooien. Communityleden die hun bijdragen hebben aangetoond, kunnen worden herkend met badges in een aantal categorieën.”

Ethereum blockchain en samenwerking met Enjin

Microsoft heeft de tokens op de Ethereum-blockchain gemaakt, in samenwerking met blockchain-gamingstartup Enjin. De tokens worden elk seizoen gemaakt en de beperkte hoeveelheden zijn openbaar verifieerbaar en worden verspreid via een QR-code.

Als iemand een token wil verkrijgen, moet hij worden genomineerd, wat hij tevens ook zelf kan doen. Genomineerde individuen zullen worden beoordeeld en diegenen die een verifieerbare impact op de gemeenschap hebben, zullen worden gekozen om een ​​das (badger) te ontvangen.

Eerder deze maand kondigde Microsoft, Eidos en Fabled Lands al aan dat zij samen een blockchain kaartspel, op basis van een bestseller gamebook “The Way of the Tiger”, aan het ontwikkelen zijn. Het boek was een bestverkopende klassieker in de jaren 1980.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN